Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější PC hry roku 2015

Nejočekávanější PC hry roku 2015 | Kapitola 5

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 1. 2015 03:00 29

Seznam kapitol

1. GTA V, Zaklínač 3: Divoký Hon 2. Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera 3. Dying Light, Dead Island 2 4. Assassin´s Creed Rogue, Assassin´s Creed Victory 5. Tom Clancy´s The Division, Rainbow Six Siege
6. Battlefield Hardline, Evolve 7. Cities: Skylines, Total War: Attila 8. Mad Max, Just Cause 3 9. Project CARS, Batman: Arkham Knight

Rok 2014 uběhl jako voda. Přinesl nám spoustu zajímavých nových her včetně pokračování veleúspěšných moderních značek i několik slušných rebootů a remasterovaných verzí starých známých sérií. Kromě toho jako obvykle nechyběla ani mnohá překvapení ze šuplíku nezávislých her, takže se dá říci, že my hráči jsme měli pořád co hrát. A jak to bude vypadat v roce 2015? To shrneme v dnešním článku.

Reklama

Tom Clancy's The Division

Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Ačkoliv Tom Clancy před několika měsíci zemřel, hry s jeho jménem se mají čile k světu. V roce 2015 bychom se měli dočkat dokonce dvou Tom Clancy's z nichž ten první, s podtitulem The Division by měl být akční MMO hrou, v níž hráči budou prožívat apokalypsu, jíž má na svědomí neléčitelný virus. Od podobných her se Tom Clancy's The Division má lišit tím, že neštěstí bude simulovat od vzniku, až k úplné nápravě. To znamená, že ve hře zažijete pád i obnovu civilizace krok po kroku. Zdali to bude alespoň z poloviny tak dobře hratelné, jak dobře to zní, v Tom Clancy's The Division dost možná najdeme hru roku.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Nejočekávanější PC hry roku 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhým napjatě očekávaným titulem s přídomkem Tom Clancy's není nic menšího, nežli multiplayerová hra Rainbow Six Siege. First person střílečka Tom Clancy's Rainbow Six Siege by měla hráče rozdělit na dvě skupiny, z nichž jedna se bude snažit postavit si pevnost a uchránit ji, zatímco ta druhá se pokusí všechny z pevnosti vykouřit. Abyste ve hře byli úspěšní, budete se tak muset dobře rozhodovat, ale také spolupracovat se zbytkem týmu. Jo a samozřejmě doufat, že borci, kterým čelíte, jsou na tom s taktikou a spoluprací hůře, jak vy.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama