Nevyslyšená elegie českého rozložení klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz
Herní příslušenství Článek Nevyslyšená elegie českého rozložení klávesnice

Nevyslyšená elegie českého rozložení klávesnice | Kapitola 5

Vlastimil K.

Vlastimil K.

6. 2. 2022 10:00 31

Seznam kapitol

1. Nynější situace 2. Stav dnešního trhu 3. Hledat nebo i vyrobit 4. Několik drobných nápadů 5. Závěr

Bylo ještě doznívající léto, brambory ještě nevyorané a já si všimnul že moje asi 10 let stará membránová klávesnice vydává zvuky snad ještě vrzavější než obvykle. Nepsal jsem na ní úplně celou tu dobu, ale i tak se tlačítka začínají kroutit ve svém uložení. Polštářky membrán jsem už prohodil mezi méně používanými tlačítky, ale jsou znovu unavené. Budu s tím muset něco udělat...

Reklama

Pokud jste se prokousali poctivě až sem, máte můj obdiv. Mám pro vás také anketu. 

Možná se nějaký výrobce rozhoupe a začne s tím něco dělat a bude mít alespoň mapu zájmu trhu – nejen jednoho blázna (vaše emaily nikomu nedáme, nebojte se).

Pokud to s výrobci ani nehne, a bude alespoň nějaký zájem v anketě, tak přibližně v únoru nebo březnu 2023 seženu paletu klávesnic podle výběru většiny z ankety. Rozešlu emaily a kdo bude takovou chtít, tak mu ji nechám laserem popsat za jedno nastavení laseru. Cenová relace bude samozřejmě specifikována až podle toho, co se bude objednávat. Cena je v anketě raději odhadována vyšší,  berte ji s rezervou. Bude to jen za režijní náklady, nejde o výdělečný projekt, spíše naopak. Bude to taková limitovaná edice, každá bude mít vypálené své číslo. Taková menší rebélie proti umíněnosti firem.

Díky za váš čas.

Vlastimil.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama