Ozone Smog - herní myška plná překvapení
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Ozone Smog - herní myška plná překvapení

Ozone Smog - herní myška plná překvapení | Kapitola 5

Filip Eckstein

Filip Eckstein

20. 4. 2010 03:00 39

Seznam kapitol

1. Balení a specifikace 2. Závaží, "ergonástavce" a další vychytávky... 3. Ergonomie a tlačítka 4. Hardwarový test 5. Software 6. V praxi, hodnocení a závěr

Na zoubek se dnes podíváme zbrusu nové myšce z dílen méně známé společnosti Ozone. Po prvních zkušenostech je znát, že se nový Smog v řadě skvělých vychytávek inspiroval u konkurence. To však nikdy není na škodu, na kvalitě této dravé herní myšky je to navíc znát. Čeká nás překvapení a nový významný hráč na poli herního příslušenství?

Reklama

Software dodávaný k nové Ozone Smog rozhodně není k zahození. Ač není svými možnostmi tak bohatý, splňuje naprosoto všechny základní požadavky nutné k bezproblémové konfiguraci kvalitní herní myšky. Elegantně řešené okno s možnostmi sestává ze tří záložek, a to "Button Setting", "Macro Settings" a nakonec "DPI & Tools".

V první záložce lze programovat všech 7 k tomu uzpůsobených tlačítek a aplikovat jednotlivá uložená makra. Myška dokáže uchovat až sedm různých profilů, které jsou od sebe barevně rozpoznatelné, a to díky několika barevných LED umístěných přímo na myšce.

Druhá záložka zajištujě konfiguraci maker, která pak uložíte do přehledného seznamu a aplikujete v nějakém z vašich oblíbenných profilů. Obsluha není nijak složitá, lze se s ní docela svižně a pohodlně sžít.

Co se týká třetí a zároveň také poslední záložky, ta v podstatě nedělá nic jiného, než že lze s její pomocí nastavit výší rozlišení senzoru, a to hned v obou dvou osách.

Ozone Smog - herní myška plná překvapení
i Zdroj: PCTuning.cz

Nastavení tlačítek a volba profilů

Ozone Smog - herní myška plná překvapení
i Zdroj: PCTuning.cz

Makro editor

Ozone Smog - herní myška plná překvapení
i Zdroj: PCTuning.cz

Natavení rozlišení senzoru

Ve výsledku je software docela hezky a přehledně zpracovaný. Samozřejmě zde nemůžeme čekat takové konfigurační orgie, jako tomu bylo například u nedávno testované Logitech G9x, která vám umožňovala senzor nastavit na opravdu vysoké úrovni přesně tak, jak vášnivý profesionální hráči vyžadují.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama