Recenze Asus ROG Phone 6D: jde to i levněji!
i Zdroj: Jakub Fišer
Mobilní zařízení Recenze Recenze Asus ROG Phone 6D: jde to i levněji!

Recenze Asus ROG Phone 6D: jde to i levněji! | Kapitola 6

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 12. 2022 10:00 1

Seznam kapitol

1. Obsah balení, design a zpracování 2. Displej a reproduktor 3. Výkon, výbava a baterie 4. Android 12 a hraní 5. Fotoaparát a video 6. Hodnocení a závěr

Asus do toho letos pořádně šlápnul. Kromě očekávaných modelů ROG Phone 6 a 6 Pro vypustil ještě dva další. Jejich hlavním lákadlem je nižší cena, přitom výbava zůstala víceméně stejná, design je prakticky totožný. Má tak levnější ROG Phone 6D šanci na úspěch, nebo už bude těch ROG Phonů na trhu moc?

Reklama

Závěrečné hodnocení

Při zhodnocení ROG Phonu 6D od Asusu se nelze vyhnout srovnání se sourozenci. Jedno je totiž jasné – celá rodinka ROG Phonů je tím nejlepším herním zařízením ze segmentu smartphonů, které si můžete dopřát. Všechny mají velkou baterii, výborný displej a také excelentní výkon.

Recenze Asus ROG Phone 6D: jde to i levněji!
i Zdroj: Jakub Fišer

Upřímně řečeno, ROG Phone 6D se oproti modelu Ultimate nebo Pro výkonnostně prakticky neliší. Ano, procesor má možná nižší/vyšší takt, detaily by tu byly. V praxi jsou to ale všechno „shodně“ výkonné bestie. Vůbec bych se tak nebál vám doporučit nákup rovnou toho nejlevnějšího (námi testovaného), nabídne totiž z 95 % totéž co dražší kousky.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama