Soutěž o tři grafiky GTX 560 – poslední šance ve třetím kole
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Soutěž o tři grafiky GTX 560 – poslední šance ve třetím kole

Soutěž o tři grafiky GTX 560 – poslední šance ve třetím kole

Redakce PCT

Redakce PCT

2. 11. 2011 16:00 39

Seznam kapitol

1. Zadání soutěže 2. Pravidla soutěže serveru PCTuning

Včera o půlnoci skončilo druhé kolo soutěže o grafiku nVidia GTX 560 Ti a dnes můžeme odstartovat třetí, poslední. Druhého kola se zúčastnilo 8564 soutěžících, do slosování postoupilo 6897 z nich. V dnešním článku se dozvíte tři vylosované výherce a jestli jste nevyhráli, můžete rovnou zkusit svoje štěstí u nových otázek.

Reklama

Celkem vysoký počet vyřazených soutěžících nemají na svědomí duplicitní hlasy, za které vyřazujeme, ale velké procento špatných odpovědí. Ještě v pondělí, kdy jsme na vás apelovali článkem v sekci Novinky, abyste s námi soutěžili, byla špatná téměř každá třetí odpověď. Při tak lehkých otázkách to bylo na pováženou.

Naštěstí jste vzali rozum do hrsti a během posledních dvou dnů zaslali dalších téměř 3000 správných odpovědí, které hrůznou bilanci napravily.

Hráli jsme o grafickou kartu od společnosti MSI s názvem N560GTX-Ti Twin Frozr II. Další dva soutěžící pak dostanou cenu útěchy, a sice hru Batman Arkham City. Velmi podobnou skladbu výher nabízíme i ve třetím kole, kartu MSI ale nahradí model od Asusu s názvem GeForce GTX560 Ti DirectCUII Top. Karta má tichý a výkonný systém chlazení DCU II, který jistě znáte třeba z našich recenzí. Parametry jsou papírově ještě lepší než u MSIčka z minulého týdne – takt jádra povyrostl až na 900 MHz. Paměť má jinak stále stejnou velikost 1 GB a je typu GGDR5.

Soutěž o tři grafiky GTX 560 – poslední šance ve třetím kole
i Zdroj: PCTuning.cz

Aby toho nebylo málo, ke grafice opět dostanete od T.S. Bohemia zbrusu novou hru  Batman Arkham City. Dvě hry čekají dále na druhého a třetího vylosovaného.

Soutěž o tři grafiky GTX 560 – poslední šance ve třetím kole
i Zdroj: PCTuning.cz

Arkham City po dvou týdnech už ani nemusíme představovat, pokračování batmanovské série se skvělou grafickou stránkou a temnou atmosférou jsme si okomentovali už několikrát. Jednu z nejlépe hodnocených her poslední doby nabídneme druhému a třetímu vylosovanému.

Soutěž o tři grafiky GTX 560 – poslední šance ve třetím kole
i Zdroj: PCTuning.cz

Přidejte si nás na Facebook – překročili jsme hranici 18 000 přátel!

Vylosovaní soutěžící

Správné odpovědi na otázky z minulého kola:

  • Jaké je označení nejnovějších nVidia ovladačů? a) 285.62
  • Při dosažení kolika stupňů dochází u karty GeForce GTX 580 ke snižování frekvence? c) 97 °C
  • Pod jakým jménem najdete českou nVidii na Twitteru? a) nvidiacz

A už jdeme losovat. První cenu z minulého kola, tedy grafickou kartu MSI s čipem nVidia GeForce GTX 560, vyhrává čtenář s nickem „mroznamasle“.

Dvě hry Batman Arkham City vyhrávají soutěžící s nicky „janteply“ a „ramboooooo“ (snad jsme opsali správný počet ó). Všem výhercům zasíláme na maily informaci o výhře; pokud se nedomluvíme na předání do jednoho týdne, budeme losování opakovat.

K výhrám gratulujeme!

Soutěžní otázky druhého kola

Odpovědi na otázky najdete tento týden na facebooku společnosti T.S. Bohemia. Opakovaná hlasování jsou automaticky mazána systémem. V dalších kolech bude rovněž ze hry vyloučen ten čtenář, který již v jednom z předchozích kol vyhrál. Hlasovat můžete od této chvíle do úterý 8.11.2011, přesněji do 23:59:59 včetně.

Formulář již není dostupný.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama