The Elder Scrolls Morrowind: Konečně MMO, které stojí za to
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek The Elder Scrolls Morrowind: Konečně MMO, které stojí za to

The Elder Scrolls Morrowind: Konečně MMO, které stojí za to | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

1. 8. 2017 10:00 17

Seznam kapitol

1. Zhodnocení předchozích let 2. Nasedněte na loďku 3. Pohádka o rasismu 4. Pár novinek 5. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Do světa The Elder Scrolls Online před pár týdny přibylo rozšíření s názvem Morrowind. Ta jistě zahraje na strunu všem pamětníkům, kteří se před lety proháněli po Vvardenfellu. Naštěstí ale nezůstane jenom u ní. V čem tkví hlavní přednosti tohoto rozšíření a stojí si TESO kvůli němu konečně pořídit? Odpověď vás čeká uvnitř.

Reklama

Ačkoliv při putování TESO: Morrowind narazíte na spoustu drobných novinek, jedna z oblastí hry se za poslední tři roky vůbec nezměnila. Jedná se o soubojový systém, který místy stále působí dost neohrabaně. Hráč kliká levým a pravým tlačítkem myši, což je doprovázeno zdlouhavými animacemi, které často působí rušivě. Na druhou stranu musím říct, že se soubojovým systémem se nakonec sžijete. Jenom z něho nebudete tak odvaření, jako třeba ze soubojového systému Dark Souls III.

Další novinkou TESO: Morrowind je nová třída. Jmenuje se Warden, vyniká v síle úderů (DPS) a v léčení, je ovšem jen o něco málo zajímavější, jak předchozí herní třídy. A ty nebyly zrovna moc zajímavé, člověk je zapomněl, jen co vyskočil z tvorby postavy. Mimochodem Warden je jedna z nejčitelnějších postav ve hře.

The Elder Scrolls Morrowind: Konečně MMO, které stojí za to
i Zdroj: PCTuning.cz

Poslední větší novinkou je raid pro 12 hráčů. Jakékoliv snahy o PvE či PvP však vyznívají do ztracena, ačkoliv nový formát 4v4v4 soubojů se docela povedl. TESO: Morrowind je hlavně o příběhu, dá se v pohodě projít bez pomoci ostatních hráčů, takže se nakonec nabízí otázka, zdali by tomuto dobrodružství neslušel spíše klasický model singleplayerové hry.

Grafika hry je na poměry MMO docela ucházející, ale hranice žánru nepřekračuje. Tím chci říci, že v porovnání s některými klasickými AAA tituly se jedná spíš o průměr.

Grafika The Elder Scrolls Online: Morrowind: (maximální detaily):

Zajímavé je také porovnání grafiky TESO: Morrowind pro jednotlivé herní platformy:

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama