Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 6. 2015 03:00 19

Seznam kapitol

1. Total War: Attila, Hand of Fate, Homeworld Remastered Collection 2. Oddworld: Abe´s Oddysee - New ´n´ Tasty, Resident Evil: Revelations 2, Tormentum – Dark Sorrow 3. Assassin´s Creed Rogue, Cities: Skylines, Hotline Miami 2 4. Ori and the Blind Forest, Battlefield Hardline, Ironcast
5. Pillars of Eternity, Dead Synchronicity, Grand Theft Auto V 6. Mortal Kombat X, Assassin´s Creed Chronicles: China, Dungeons 2 7. Kerbal Space Program, Wolfenstein: The Old Blood, Project CARS 8. Dex, Invisible, Inc., Galactic Civilizations III

Letní prázdniny se blíží, takže je na čase zrekapitulovat, jaké nejlepší hry vyšly v posledních měsících. Co kdybyste mezi typickými letními aktivitami, jako je koupání, slunění či grilování, našli pár volných chvilek a chtěli pořádně zapařit, že? Krom provařených titulů se podíváme i na další skvělé hry, které neprovázela gigantická kampaň.

Reklama

Dex

  • Žánr: RPG
  • Datum vydání: 7. 5. 2015
  • Vývojář/vydavatel: Dreadlocks Ltd/Dreadlocks Ltd

České kyberpunkové RPG od vývojářského studia Dreadlocks Ltd už toho má spoustu za sebou. Po úspěšné kickstarterovské kampani si ještě přibližně půl rok pobylo v Early Access fázi na Steamu, aby v ostré verzi vyšlo před několika týdny. Fanoušci žánru si bohužel mohli zkazit dojem početnými bugy, pokud však odhlédneme od technické stránky hry (která je v této chvíli už o poznání lepší než při vydání), zbude nám zábavné RPG viděné pohledem z boku s excelentními rozhovory, co dokáží zamíchat průběhem questů, ale i samotným herním světem. Hra je často označována za Deus Ex ve 2D, s čímž musím souhlasit.

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Dex na Steamu.

Invisible, Inc.

  • Žánr: strategie
  • Datum vydání: 12. 5. 2015
  • Vývojář/vydavatel: Klei Entertainment/Klei Entertainment

Klei Entertainment je jedinečné vývojářské studio. Ve svém portfoliu má výbornou stealth plošinovku Mark of the Ninja, skvělou survival hru Don't Starve a čerstvě také naprosto výjimečnou tahovou strategii Invisible, Inc. V této hře dostáváte pod patronát špionskou skupinu, s níž se infiltrujete do nejrůznějších procedurálně generovaných podniků, přičemž opravdu záleží na každém vašem kroku.

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Invisible, Inc. na Steamu.

Galactic Civilizations III

  • Žánr: strategie
  • Datum vydání: 14. 5. 2015
  • Vývojář/vydavatel: Stardock Entertainment/Stardock Entertainment

Rozsáhlá sandboxová tahová 4X strategie, v níž se snažíte ovládnout všechny galaxie, a to v singleplayeru i v multiplayerových kláních. K dispozici je obchod, diplomacie, kulturní bohatství, ale i vojenská síla. Mnoho prvků však teprve přibyde a to nemluvíme o špatné technické stránce, takže pokud aktuálně „pasete“ po hotové hře, tady vám pšenka nepokvete. Na druhou stranu, na takto propracovanou strategii zase tak často nenarazíte.

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Galactic Civilizations III na Steamu.

Zaklínač 3: Divoký Hon

  • Žánr: RPG
  • Datum vydání: 19. 5. 2015
  • Vývojář/vydavatel: CD Projekt RED

Zapomeňte na příběhová klišé a z toho vycházející generické události ostatních RPG. Pokud bych Zaklínače 3 měla charakterizovat jen několika málo slovy, jedním z nich by určitě bylo slovo „uvěřitelný“.

Posledního Witchera, nejlepší RPG, které se v poslední době objevilo, máme ještě v čerstvé paměti z recenze i technického rozboru. Rozsáhlá hra s dlouhou dobou hratelnosti a propracovaným prostředním si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

A co budete hrát vy?

Anebo máte tipy na další skvělé hry, které v té spoustě novinek v poslední době zapadly? Podělte se s nimi s ostatními v diskuzi.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama