Výběr těch nejlepších her za rok 2011
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Výběr těch nejlepších her za rok 2011

Výběr těch nejlepších her za rok 2011 | Kapitola 7

Jan Troška

Jan Troška

23. 12. 2011 01:00 19

Seznam kapitol

1. Pro celou rodinu 2. Pro sportovní jedince 3. Napětí a střelba 4. Elfové, hobiti a jiná havěť
5. Borečci a dobrodruzi 6. Logické hry pro Einsteiny 7. Pro jedince bez života

Vánoce jsou určitě svátky klidu, míru a rodinné pohody... na druhou stranu, proč se při tom kousat nudou ;-) Prošli jsme tituly vydané v tomto pomalu už končícím roce, odházeli odpad a sestavili žebříček toho nej nej, co stojí za váš čas. V následujících sedmi kapitolách vám ukážeme celkem 36 her, mezi kterými si určitě vyberete!

Reklama

Na závěr jsme si nechali dva kousky, u nichž hrozí definitivní odtržení od reálného života a naprostá závislost. Tím prvním je masivní online multiplayerová RPG ze světa Hvězdných válek Star Wars: The Old Republic zasazená do doby dávno před událostmi zobrazenými ve filmových trilogiích. V souboji Republiky s Impériem si můžete zvolit svou stranu a jedno z povolání, a pak už dát jen sbohem svým blízkým a odebrat se do hlubin neprozkoumaného vesmíru. Jedinou záchranou vám může být, že vám časem dojdou peníze na úhradu měsíčních poplatků za hraní.

Výběr těch nejlepších her za rok 2011
i Zdroj: PCTuning.cz

Podobným kouskem vyvolávajícím totální závislost je Minecraft, počin nezávislého švédského programátora, který si z hráčské populace udělal dobrovolné beta testery. V současnosti je Minecraft k dispozici ve finální verzi a počítejte s tím, že jakmile krumpáčem vykopete svou první kostičku a postavíte základ nuzného obydlí, už pro vás není cesty zpět – my vás varovali!

Výběr těch nejlepších her za rok 2011
i Zdroj: PCTuning.cz

Hezké Vánoce přeje celá redakce PCTuning.cz!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama