ADATA XPG Invader X Black má konečně svého výherce
i Zdroj: PCTuning.cz
Skříně, zdroje, chladiče Článek ADATA XPG Invader X Black má konečně svého výherce

ADATA XPG Invader X Black má konečně svého výherce | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

1

Seznam kapitol

1. Soutěž o ADATA XPG Invader X Black 2. Vyhlášení výherce

Zajímá vás, kdo měl to štěstí a získává parádní černou variantu prosklené skříně od XPG? A kdo bude muset leštit ty temperované boky?

Reklama

Správné odpovědi

Vypadá to, že jsme si na vás o prázdninách připravili extra složitou soutěž. Nebo jsme přidali málo odkazů na správné odpovědi. Hlasovalo celkem 677 čtenářů, ovšem správných odpovědí bylo pouze 382. Jak je to možné? Pojďme se mrknout na správné odpovědi.

Hned první otázka byla jasná, jaké barevné provedení skříně nabízí výrobce. Správně to je černá a bílá. Stačí mrknout na otevírací obrázek nebo na web XPG.

Druhá otázka se týkala možností osazení grafické karty. Narozdíl od běžných skříní je tady možné grafiku postavit horizontálně i vertikálně díky dodávaném konektoru. Petr to v odkazované recenzi krásně popsal a ukázal. Nebo stačilo mrknout na web výrobce.

No a třetí otázka, kvůli které se někteří tak rozčilovali v diskuzi? Ta byla jen kontrolní, měla pobavit a neměla nějakou konkrétní správnou odpověď. Brali jsme všechno.

Nakonec padla štěstěna na číslo 151. Mail už jsme odeslali a pokud ho výherce nenašel v doručené složce ani ve spamu, zde necháváme jeho anonymizovanou adresu.

m******.c*****.j****@gmail.com

Poděkování

Děkujeme společnosti XPG za poskytnutí výhry.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama