Xiaomi Mi Band 1S: vylepšený sportovní náramek za hubičku
i Zdroj: PCTuning.cz
Mobilní zařízení Článek Xiaomi Mi Band 1S: vylepšený sportovní náramek za hubičku

Xiaomi Mi Band 1S: vylepšený sportovní náramek za hubičku | Kapitola 4

Martin Polický

Martin Polický

28. 12. 2015 14:00 4

Seznam kapitol

1. Xiaomi Mi Band 1S 2. Vzhled – v jednoduchosti je krása 3. Aplikace Mi Fit – co, kde a jak 4. Závěrem

Nositelná technika se stává čím dál více běžnou součástí našeho života. Sportovní náramky, přívěšky, chytré hodinky, brýle a další jsou vyhledávanými vánočními dárky, zejména u sportovně a technicky založených uživatelů. Jedna skupina si libuje ve sledování statistik, tu druhou pak těší praktičnost, kterou wearables poskytuje.

Reklama

Závěrem

To nejlepší ale přichází na konec. Cena sportovního náramku Xiaomi Mi Band 1S je při objednání ze zahraničí pouhých 32,99 dolaru. Za tuto cenu budete lepší sportovní náramek shánět jen velmi těžko. Často však bývá ve slevě, kdy jej není problém pořídit i pod 25 dolarů.

Ovládání nativní aplikace vytvořené přímo od Xiaomi je velmi intuitivní a jednoduché. Pokud by vám nevyhovovala defaultní aplikace, široká fanouškovská základna vytvořila řadu dalších. Mezi nejznámější patří placená aplikace z české dílny Zdeňka Horáka Mi Band Tools. Za cenu 45 korun podstatně rozšíříte možnosti a využití náramku a nebudete tolik omezováni při nastavování notifikací, jako u defaultní aplikace.

Xiaomi Mi Band 1S: vylepšený sportovní náramek za hubičku
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotný náramek Mi Band 1S je velmi decentní a není problém zapomenout, že jej vlastně nosíte. Díky dokoupitelným vyměnitelným náramkům z něj lze rázem udělat chytrý módní doplněk. „Hračky“ od Xiaomi zkrátka dělají hodně muziky za málo peněz. A to se nám (věříme, že nejen nám) velmi líbí. Již brzy pro vás otestujeme nový Xiaomi Redmi Note 3 a Xiaomi Mi Pad 2.

Za zapůjčení Xiaomi Mi Band 1S děkujeme společnosti GeekBuying.com

Za zapůjčení Xiaomi Mi Band pro srovnání děkujeme společnosti Alza.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama