Zimní soutěž o sněhově bílou NVIDIA GeForce RTX 4060
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Zimní soutěž o sněhově bílou NVIDIA GeForce RTX 4060

Zimní soutěž o sněhově bílou NVIDIA GeForce RTX 4060 | Kapitola 2

David Jiránek

David Jiránek

22. 1. 2024 17:00 25

Seznam kapitol

1. MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8G OC 2. Soutěžní otázka 3. Pravidla

Venku mrzne, tudíž je čas na hraní uvnitř. S novou grafikou to jistě půjde lépe. Zasoutěžíme si o stylovou NVIDIA GeForce RTX 4060 v bílém provedení.

Reklama

Soutěžních otázek je tentokrát méně. Vlastně vám stačí zaškrtnout jen jednu lehčí. Avšak máme pro vás ještě jeden úkol, tentokrát kreativnější. Podmínkou totiž je vyfotit váš aktuální build. Stačí do formuláře hodit jednu fotku, ať to máme fér a neposíláte nám celá alba. Pak už stačí mít jen porci štěstí. Soutěž trvá od 23. 1. 2024 00:00 CET do 31.1.2024 23:59 CET.

Na soutěžní otázky můžete odpovídat pouze jednou, vícenásobné odpovědi jsou důvodem pro vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá pod různými e-mailovými adresami či „za ostatní“ příbuzné a známé). Nezkoušejte ani odpovídat vícekrát s různými variantami odpovědí, v takovém případě nebude uznaná žádná z vašich odpovědí.

Pokud se vám omylem povede zaslat v krátkém časovém intervalu tutéž odpověď vícekrát anebo nekompletní, ve slosování zůstane zařazena jen jedna správná odpověď.

Abychom zachovali anonymitu soutěžících, nechceme znát žádné další údaje – vaše jméno, příjmení ani nic dalšího. Email v žádném případě nepředáváme partnerům soutěže ani je dále nevyužíváme a po ukončení soutěže jsou půl roku archivovány a následně smazány.

Formulář již nelze odeslat

Na tento formulář bylo možné odpovídat do 31. 1. 2024 23:59.

Nahraj fotku své sestavy.

Maximální velikost souboru je 5 MB

Jak se jmenuje architektura, kterou využívají grafiky série GeForce RTX 40?

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama