Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz
Zábava Článek Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV

Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV | Kapitola 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 3. 2013 23:00 5

Seznam kapitol

1. Něco na úvod 2. Několik desítek minut před zahájením keynote 3. Samsung představuje nového krále smartphonů

Samsung Galaxy S IV je jedním z nejdůležitějších mobilních telefonů, které budou tento rok představeny. Jeho výbava nabídne osmijádrový procesor Exynos 5 Octa s brutálním výkonem a rozměrný displej s jemným rozlišením. Pro mnohé uživatele se ale asi bude jednat o příliš rozměrný přístroj. Vzhledově by měl vycházet ze současného top modelu S III.

Reklama
1:00
 
No, a to je vše. Rychle to odsýpalo. Tisková konference skončila. Děkujeme za váš čas.
 
0:58
 
Došlo i na představení příslušenství: S-View Co­ver je nyní upravený tak (je v něm výřez), aby uživatel mohl vidět události.  S-Healt (k dispozici mají být různé náramky, atd.) ocení sportovci a lidé vyznávající zdravý životní styl
 
0:50
 
Samsung Group Play dokáže propojit až osm přístrojů S IV do jednoho hudebního systému. Bezpečnostní řešení Knox zase rozdělí obsah telefonu na osobní a firemní, aby byla citlivá data v bezpečí. Pokračuje představování dalších funkcí. Teď došlo například i na Smart Scroll, S Voice Drive a Smart Switch, což je vlastně aplikace pro počítače, která by měla umět přenášet obsah z jakéhokoliv telefonu do „es čtyřky“.
 
0:46 
 
Na scéně se objevuje legendární vozidlo – Mini Cooper. Mezitím jsme se dozvěděli, že Galaxy S IV bude možné ovládat i v rukavících. Nic nového.
 
Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz
 
0:42
 
Sto­ry Al­bum vytvoří nenásilně album z fotografií, pokud zrovna cestujete. Adapt Dis­play přizpůsobuje jas obrazovky podle intenzity okolního světla
 
0:38
 
Postupně jsou představovány další funkce. Eraser dokáže vymazat objekty z fotografií, S Translator zase umí překládat z devíti různých jazyků v režimech text-to-speech i speech-to-text. Integrovaný je do takřka všech komunikačních funkcí (SMS, e-mail atp.). Floating Touch už známe z modelu Xperia Sola.
 
0:30
 
Momentálně se hovoří o funkci Dual Camera, která umožňuje používat obě (přední a zadní) kamery najednou. S IV bude k dostání s 16GB, 32GB a 64GB pamětí. Uživatelsky vyměnitelná baterie má kapacitu 2 600 mAh. V telefonu se pak objevují dva nové sensory: teploty a vlhkosti prostředí. Kamera umí pořídit ve 4 sekundách až 100 fotografií. Tato funkce se nazývá Drama Shot.
 
0:24
 
Galaxy S IV má plastové tělo tlusté pouze 7,9 mm. Hmotnost je 130 gramů. 4,99" obrazovka nabídne dle očekávání Full HD rozlišení. Zatím žádné překvapení.
 
Telefon bude v prodeji od konce dubna, nabízet ho má 327 prodejců ve 155 státech. K dispozici bude 3G a LTE verze. Ta se však objeví později.
 
0:19
 
Samsung oficiálně představil Galaxy S IV. Je přesně takový, jak ukazovala videa a obrázky čínských serverů. „Je jednoduše úžasný. Váš život bude hned bohatší…“ dme se pýchou Shin.
 
Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz
 
0:14
 
Slova se nyní ujal ředitel J.K. Shin, ředitel IT & Mobile Communications divize. Hovoří o tom, že Samsung naslouchá zákazníkům, o propojení mobilních technologií s našimi životy, jejichž se staly nedílnou součástí. Postupně představuje nové funkce: Air View, Smart Pause, S Tran­sla­tor, Group Play, Ho­me Sync a další…
 
0:10
 
Konečně začínáme. Na plátně se zatím promítá teaser, který Samsung zveřejnil před několika dny. Malý chlapec Jeremy je ale najednou na pódiu a v ruce svírá balíček. Copak v něm asi bude? 
 
Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz
 
0:05
 
„Ladies and gentlemen, the show will begin in... a few minutes,“ zaznělo sálem. No dobrá, pár minut ještě vydržíme. Ještě jedna taková bezvýznamná informace pro zkrácení dlouhé chvilky – stream na YouTube sleduje už 330 tisíc lidí.
 
23:59
 
Do zahájení keynote zbývají minuty. Do komentářů nám zatím můžete psát, co od nového Galaxy S očekáváte. Jak by měl vypadat?
 
Dle serveru GSMArena bude displej telefonu chránit třetí generace krycího sklíčka Gorilla Glass od společnosti Corning.
 
22:51
 
Přímý přenos sleduje na videoportálu YouTube několik minut před zahájením tiskové konference více než 160 tisíc lidí. Počet přihlížejících každou sekundou dále narůstá.
 
Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz

22:43

Do sálu stále proudí novináři. Většina už ale sedí na svých místech. Přípravy na vyčerpávající tiskovou konferenci vrcholí.

Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama