Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz
Zábava Článek Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV

Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 3. 2013 23:00 5

Seznam kapitol

1. Něco na úvod 2. Několik desítek minut před zahájením keynote 3. Samsung představuje nového krále smartphonů

Samsung Galaxy S IV je jedním z nejdůležitějších mobilních telefonů, které budou tento rok představeny. Jeho výbava nabídne osmijádrový procesor Exynos 5 Octa s brutálním výkonem a rozměrný displej s jemným rozlišením. Pro mnohé uživatele se ale asi bude jednat o příliš rozměrný přístroj. Vzhledově by měl vycházet ze současného top modelu S III.

Reklama

Elektronický gigant Samsung už za několik hodin představí svůj vrcholný smartphone pro letošní rok. Nástupce veleúspěšného modelu Galaxy S III by měl být ve všech ohledech jedinečný. V průběhu uplynulých hodin uniklo na veřejnost mnoha informací, obrázků a videí, na kterých je nové Galaxy S vyobrazeno.

Jedni berou tyto informace za bernou minci, jiní stále nevěří a doufají, že Samsung představí ještě něco lepšího. Zatím je to jen předzvěst toho, jak by smartphone mohl skutečně vypadat a co všechno by mohl umět, nicméně zdá se, že vše podstatné už víme předem. Samsung Galaxy S IV by měl disponovat osmijádrovým procesorem Exynos 5 Oc­ta, 4,99palcovým displejem s Full HD rozlišením 1920 × 1080 bodů a třináctimegapixelovým fotoaparátem.

Živý přenos z uvedení nového telefonu Samsung Galaxy S IV
i Zdroj: PCTuning.cz

Kapacita operační paměti navýší na 2 GB. Operačním systémem bude Android 4.2.2 Jelly Bean, i tentokrát obohacený o grafické rozhraní TouchWiz, charakteristický prvek většiny smartphonů Samsung. V systému bude přítomno rovněž několik nových funkcionalit.

Jednou z nich je funkce Floating Touch, díky které můžete ovládat displej aniž byste se jej dotýkali, a druhou pak Smart Pause. Ta má za úkol hlídat při přehrávání videa vaše oči; pokud se zrovna nedíváte na displej, video pozastaví a vy tak o nic nepřijdete. Tisková konference odstartuje v 19:00 hodin místního času, u nás přesně půlnoci.

Celou událost můžete sledovat živě na oficiálních stránkách Samsungu nebo přímo v tomto článku – stream najdete v druhé kapitole. Do třetí pak budeme postupně doplňovat ty nejdůležitější informace z představení také v psané podobě.

Podívejte se na oficiální teasery korejského Samsungu, který nabádají k tomu, abychom byli připraveni:

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama