Bezdrátové audioradosti s utrženými sluchátky
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Bezdrátové audioradosti s utrženými sluchátky

Bezdrátové audioradosti s utrženými sluchátky | Kapitola 6

Michal Rybka

Michal Rybka

24. 3. 2018 03:00 38

Seznam kapitol

1. Bez Jacka 2. RF zarušení okolí 3. (Ne)odolnost proti počasí 4. Bacha na elektriku 5. Životnost akumulátorů 6. Radost pro výrobce

Současná móda telefonů bez drátového jacku přináší řadu komplikací. A nejde jenom o to, že bezdrátová sluchátka jsou prostě dražší. Musíte je krmit, musíte je opatrovat, musíte kvůli myslet i na to, kudy chodíte a kdy s nimi chodíte. Většina z nich jsou totiž křehoučké květinky, které nemají rády používání venku. Vážně.

Reklama

Dají se snadno zapomenout / ztratit

Vypadá to jako vtip, ale ano, bezdrátová sluchátka můžete snadno zapomenout anebo ztratit. Za dva měsíce se mi to stalo už dvakrát, naštěstí jsem si problému všiml hned. Drátová sluchátka jsou prostě spojená s telefonem a snadno si všimnete, že je nemáte. U bezdrátových sluchátek ale hned nevíte, jestli jste si je dali do kapsy anebo nechali na stole. Kontrolu přítomnosti sluchátek musíte zahrnout do své rutiny, protože když jsou vypnutá, tak je fakt nenajdete.

Bezdrátová sluchátka jsou velkým krokem hlavně pro výrobce: Dávají nám zařízení, které je dražší než původní sluchátka, má omezenou životnost a spoustu problémů. Kdysi byla sluchátka omezená mechanickou životností a typicky na nich odcházel kablík anebo náušníky, u nových sluchátek je víceméně garance, že se brzy vrátíte pro další. Cena za pokrok je značná – a musíte hodně změnit návyky, jinak se budete divit. Ano, přijít o kabel je sice super, ale problémů, které to přináší, je hodně. Plus u mnoha modelů vlastně o kabel nepřijdete, máte ho kolem krku a funguje stejně blbě jako ten klasický: Zachytává se za oblečení, vytahuje vám sluchátka z uší a tak dále a tak dále.

Ano, čekají nás bezdrátové radosti, spousta bezdrátových radostí!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama