Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem

Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 5. 2015 03:00 23

Seznam kapitol

1. Znovuoživení nezřízeného divočení 2. Vpravo bába, vlevo kráva 3. Tesla antény, pružiny a další vychytávky 4. Zajímavá místa pro krveprolití
5. Dávno zapomenutý čas 6. Jízda jako v nočním klubu 7. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

U brutálního Carmageddonu se kdysi bavily stovky tisíc lidí. A to i přestože jej ratingové orgány hromadně banovaly a mravokárci z něj šíleli. Naštěstí pro nás se Stainless Games ani v politicky korektnějších časech nelekli a zvedli vhozenou rukavici v podobě 625 143 dolarů, které vybrali na Kickstarteru na reinkarnaci Carmageddonu.

Reklama

Kdyby nebylo crowdfundingu a spousty nadšených pamětníků, závodní arkádová hra Carmageddon Reincarnation by ani nevznikla. Takto hra vypadala na traileru z pre-alfa verze v roce 2012:

A i když od té doby malý tým odvedl kus práce, ještě se s Carmageddonem natrápí. 

Carmageddon Reincarnation je závodní hra, v níž máte po většinu času za úkol dojet skrze početné checkpointy až do cíle a to samozřejmě nejlépe na prvním místě. Na rozdíl od jiných závodních her tu ale můžete vyhrát i zcela jiným způsobem. Stačí, když všechny své protivníky odrovnáte, což se také často stane. Pokud samozřejmě nesabotují oni vás.

Sabotáž v Carmageddon Reincarnation zde není na rozdíl od jiných her považována za nečestný kousek. Ba naopak. Jedná se o jednu ze základních herních mechanik, která nejen že je ve hře přítomná, ale také se po vás její využití vyžaduje. Ani protivníci se totiž kontaktu nevyhýbají a kdybyste si to nechali líbit, nebudou vás šetřit. Tím spíš pokud se dostanete k hraní v multiplayeru.

Spořádaní hráči závodních simulátorů nechť odejdou k Assetto Corsa, Project CARS, nebo DiRT Rally a my se pusťme do nezřízeného divočení.

Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama