Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem

Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 5. 2015 03:00 23

Seznam kapitol

1. Znovuoživení nezřízeného divočení 2. Vpravo bába, vlevo kráva 3. Tesla antény, pružiny a další vychytávky 4. Zajímavá místa pro krveprolití
5. Dávno zapomenutý čas 6. Jízda jako v nočním klubu 7. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

U brutálního Carmageddonu se kdysi bavily stovky tisíc lidí. A to i přestože jej ratingové orgány hromadně banovaly a mravokárci z něj šíleli. Naštěstí pro nás se Stainless Games ani v politicky korektnějších časech nelekli a zvedli vhozenou rukavici v podobě 625 143 dolarů, které vybrali na Kickstarteru na reinkarnaci Carmageddonu.

Reklama

Carmageddon Reincarnation je vcelku příjemná hra, pokud ovšem budete mít štěstí a nesetkáte se s otravnými technickými problémy a pokud k ní navíc budete přistupovat jako ke vzpomínce na minulost. V opačném případě se vám bude zdát graficky podprůměrná a technicky zaostalá, nehledě na pradávný styl hratelnosti, na který moderní hry už dávno zapomněly (např. prapodivný jízdní i fyzikální model).

Při pohledu na cenovku Carmageddon Reincarnation (24,99 €) a cenovku původních her z této série přizpůsobených pro moderní systémy bohužel nevidím jediný důvod, proč nesáhnout raději po nich. Jak Carmageddon, tak i Carmageddon 2: Carpocalypse Now vás aktuálně vyjdou na 7,99 €, přičemž v nich najdete v podstatě to samé, co v moderní reinkarnaci.

Carmageddon Reincarnation: Chodci lítaj vzduchem
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama