Dead Rising 3: zombie akce, co vás nenechá vydechnout
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Dead Rising 3: zombie akce, co vás nenechá vydechnout

Dead Rising 3: zombie akce, co vás nenechá vydechnout | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 9. 2014 03:00 31

Seznam kapitol

1. Úvod, žánrové vymezení hry 2. Příběh hry 3. Náplň hry, hlavní a postranní mise 4. Výroba předmětů
5. Výroba předmětů, garáže, záchytné body 6. Soubojový systém hry 7. Levelování, nakupování komb a dovedností 8. Grafika, HW náročnost, jízdní model, závěrečné hodnocení

Jedna z nejlepších zombie akcí nakonec rozšířila pole své působnosti a zamířila i na naše počítače. Jaká je a jak se na počítači hraje? Budete ke kosení stovek zombií potřebovat gamepad, nebo si vystačíte s obvyklou kombinací myši a klávesnice? Na tyto, ale i další otázky si odpovíme v naší dnešní recenzi.

Reklama

Se souboji a vůbec s plněním hlavních i vedlejších příběhových misí, či se sbíráním desítky připravených sběratelských předmětů, se váže sbírání zkušeností a levelování. Zkušenostní body dostáváte za každou mrtvou zombie. Za usmrcení mrtváků nějakou dokončovací frajeřinkou, nebo za jejich kosení speciálními předměty pak zkušenostních bodů dostanete podstatně více. A co si za své snažení můžete pořídit?

Vedle klasického vylepšení vašeho zdraví, umění boje na blízko a na dálku nebo zvýšení slotů pro zbraně a předměty, tu najdete schopnost mechanika, s jejímž zvyšováním se vám budou zvyšovat schopnosti vážící se k výrobě předmětů a pak i obrovské množství setů kombinací jednotlivých druhů předmětů. Najdete tu set speciálních malých automobilů, velkých automobilů, jídla, zbraní z pokrývek hlavy, zbraní z počítačů atd.

Dead Rising 3: zombie akce, co vás nenechá vydechnout
i Zdroj: PCTuning.cz

Zkušenostních bodů přitom není málo, ale právě kvůli těmto nadstavbovým položkám, které jsou ve hře užitečné stejně jako větší výdrž hlavního hrdiny, s nimi budete muset šetřit a trošku promýšlet, kam další z nich investujete. Líbilo se mi to, víc k tomu ani není co dodat.

Některá vylepšení si pak budete moci koupit až na 50. levelu, ale to už většina z vás bude mít Dead Rising 3 dohranou až do konce a to možná včetně všech čtyř přibližně hodinu a půl dlouhých vedlejších misí, které se sdružují pod nabídkou „Lost Chapters“. Tyto mise vám dají na události v Los Perdidos nahlédnout z trochu jiné strany a to v roli čtyř dalších osob. Vedle toho, že se jedná o hodně povedené vstupy (snad vyjma epizody číslo 2), vám prozradím už jen to, že některé epizody změní vaše mínění o vybraných postavách ve hře.

Dead Rising 3: zombie akce, co vás nenechá vydechnout
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama