destiny-2-budoucnost-mmo-konecne-i-na-pc
Hry Článek Destiny 2: Budoucnost MMO konečně i na PC

Destiny 2: Budoucnost MMO konečně i na PC | Kapitola 2

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 11. 2017 03:00 13

Seznam kapitol

1. Budoucnost MMO podruhé 2. Masakr krvelačné legie 3. Už vím, proč střílet 4. Drobné radosti na každém kroku 5. Mrtvý svět, který žije 6. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

První Destiny vyšlo výhradně pro konzole Xbox One. To se mění společně s druhým dílem, který vedle konzolí vychází také pro PC. Počítačová verze přišla s mírným zpožděním oproti konzolovému vydání, zážitek je však stejně dobrý, ne-li lepší jak při hraní na XONE a PS4. Recenze níže vám prozradí, na co se můžete těšit.

Reklama

Po prvních několika sekundách ve hře jsem se neubránila sarkastické poznámce: „no nepovídej“. To mi hra v rámci tří kreslených obrázků a prostřednictvím dosti bezkrevného vypravěče prozradila, že lidstvo má za sebou ohromnou invazi vedenou brutálním velitelem Červené legie, Lordem Ghaulem, a že v rámci této invaze byli Strážci zbaveni své síly, takže jsou vlastně úplně nepoužitelní a nemohou se jeho vojákům nikterak bránit.

Tento mini-shot mi hned připomněl chybějící příběhovou linku prvního dílu, dalších pár minut však moje obavy úplně rozmetal. Následoval totiž parádní filmeček, který vystřídal další filmeček a pak ještě in-game scéna, vše v kvalitě, že by se za to nemuselo stydět ani nové kino Cinema City v pražském obchodním centru OC Chodov.

Destiny 2: Budoucnost MMO konečně i na PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Od té doby se pak příběhové filmečky s pravidelností vrací a jsou naprosto famózní, ať už jejich kompozicí, hereckými výkony či obecně pocitem, který ve vás vyvolávají. Troufnu si tvrdit, že milovníci sci-fi by se nad sestříhanými scénami výborně bavili i bez hry samotné.

Jak už to tak bývá, temná postava Ghaula se postupně profiluje v ještě většího padoucha, než na začátku. A tak dostáváte dostatečnou motivaci postavit se zpět na vlastní nohy a pěkně s ním zatočit. Jste totiž jeden ze Strážců, který byl při invazi dehonestovaný a který se musel rozloučit se svými nadstandardními schopnostmi. Ale nebojte se, zase tak suché to nebude, časem totiž svoje síly dostanete zpět.

Příběhová linie pro jednoho hráče je dlouhá přibližně 12 hodin (čas se může lišit v závislosti na tom, jak se k hratelnosti stavíte a na jakém herním levelu jste). Filmečků jsou desítky a všechny do jednoho vedou k velmi zajímavému rozuzlení, které v konečném důsledku vlastně není zase tak důležité, neboť tato hra stále je MMO(RPG), nikoliv FPS typu Wolfenstein 2.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama