Jak Apple omylem vyrobil ohebný telefon
i Zdroj: PCTuning.cz
Mobilní zařízení Článek Jak Apple omylem vyrobil ohebný telefon

Jak Apple omylem vyrobil ohebný telefon | Kapitola 7

Michal Rybka

Michal Rybka

26. 9. 2014 03:00 52

Seznam kapitol

1. Ohni, a nerovnej! 2. Žiješ jenom jednou 3. U cihly by se vám to nestalo 4. Šampionát v ohýbání
5. Vyztužte to! 6. BendPhone vám vyměníme! 7. Apple and *gates

Apple se podařilo nedopatřením vyrobit první ohebný telefon. Problém je v tom, že ho ohnete jenom jednou – a pokud se ho pokusíte narovnat, může vám prasknout displej. A to je u telefonu za třicet tisíc vážně nefalšovaná katastrofa! Jak je možné, že se design iPhone 6 Plus vydal za hranice bezpečné konstrukce?

Reklama

Internet se zatím baví u různých vtipů na téma „Bendgate", přičemž mi osobně přijde nejvychytanější asi nový vtípek Kitkatu „We don't bend, we break", ale ty fóry s Benderem z Futuramy jsou taky docela dobré. Přidalo se pochopitelně i LG s reklamou na LG G Flex Phone, což se dalo čekat – a nepochybně bude zábava ještě pokračovat, protože dnes (v pátek) je kauza stará sotva tři dny.

Jak Apple omylem vyrobil ohebný telefon
i Zdroj: PCTuning.cz

Ti, kteří mají z Apple prču, se nyní nepochybně dobře baví, ti, kteří se na nový telefon těšili, mají dvojí problém: Za prvé nepochybně přemýšlí, zda investovat třicet tisíc do zařízení, které lze snadno ohnout. A za druhé, v Apple nepochybně přemýšlí, jak problém vyřešit. Pokud se Apple pustí do konstrukčních změn, dodávky iPhonů 6 Plus se zpomalí, což znamená opoždění dostupnosti na trzích v rozvojových zemích, jako je Česká republika. Pokud změny neudělají, zůstane s námi tenhle problém i nadále, což znamená, že poté, co jsme se měli učit „jak držet iPhone 4 správně", přijde výuka „jak nosit iPhone 6 Plus správně".

V poslední době Apple utrpěl docela slušný fail train: Začalo to nezvládnutým streamingem uvedení iPhone 6 na kterém byly navíc představeny fakticky neexistující Apple Watch, pokračovalo nepovedeným updatem iOS 8.0.1, který znemožnil majitelům iPhone 6 telefonovat a teď tu máme Bendgate.

To je, pane, věru povedený začátek podzimu. A už se k nám blíží vypečený halloweenský šprým Microsoftu, který 31. října přestane OEM výrobcům dodávat většinu verzí Windows 7. Vzhledem k tomu, že Windows 9 nejsou ještě ani představené, se všichni buď naučíme milovat Windows 8.1 anebo zůstaneme u Windows 7 Professional, které by se měly prodávat i nadále.

Jo. Tohle bude velmi vypečený podzim...

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama