Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká | Kapitola 2

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 8. 2018 03:00 3

Seznam kapitol

1.  Co se událo na PC Tuningu 2. The Awesome Adventure of Captain Spirit 3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 4. Youropa 5. From the Ashes, Hellfire
6. Warhammer, Mothergunship, Semblance 7. The Banner Saga 3, Chasm, This is Police 2 8. Yakuza 0, Overcooked! 2 9. Několik dalších tipů 10. Co se chystá do konce prázdnin?

Ačkoliv na většině území Evropy toto léto padaly teplotní rekordy a sucho s tím spojené často vypadalo velmi kriticky, herní vývojáři a vydavatelé ani na moment nezaháleli. I letos v létě jsme tak dostali naservírované zajímavé nové hry, z nichž jsme vybrali ty nejlepší. Berte to jako přehled toho, co byste si za poslední dva měsíce neměli nechat ujít.

Reklama

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

The Awesome Adventures of Captain Spirit je kratičká akční adventura od tvůrců nedávno vydané hry Vampyr nebo dříve vydané Life is Strange. Právě k druhé zmiňované hře má přitom nejblíže, neboť se jedná o jakýsi mezičlánek mezi první a druhým dílem.

The Awesome Adventures of Captain Spirit vypráví příběh malého klučiny Chrise, který si během líného sobotního rána vymyslí hru na komiksového hrdinu. A do ní vás zatáhne.

V rámci této hry Chris bojuje s mocnými nepřáteli a zachraňuje dámu v nesnázích a i přestože se tohle všechno odehrává pouze v jeho hlavě, zažijete přitom spoustu skvělé zábavy.

The Awesome Adventures of Captain Spirit je poměrně krátká záležitost. Dohrajete ji všeho všudy za dvě až tři hodiny, což není zrovna moc. Na druhou stranu, tohle dobrodružství je distribuováno zcela zdarma (stáhnout si ho můžete přímo ze Steamu), takže nač žehrat.

A pozor. Podle slov autorů tohle dobrodružství slouží jako předehra k plánované Life is Strange 2 a to se vším všudy, tedy i s vaším postupem. Takže si na konci hry nezapomeňte schovat uložené pozice, budete je potřebovat. A to už brzy. Life is Strange 2 vychází 27. září.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama