Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 8. 2018 03:00 3

Seznam kapitol

1.  Co se událo na PC Tuningu 2. The Awesome Adventure of Captain Spirit 3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 4. Youropa 5. From the Ashes, Hellfire
6. Warhammer, Mothergunship, Semblance 7. The Banner Saga 3, Chasm, This is Police 2 8. Yakuza 0, Overcooked! 2 9. Několik dalších tipů 10. Co se chystá do konce prázdnin?

Ačkoliv na většině území Evropy toto léto padaly teplotní rekordy a sucho s tím spojené často vypadalo velmi kriticky, herní vývojáři a vydavatelé ani na moment nezaháleli. I letos v létě jsme tak dostali naservírované zajímavé nové hry, z nichž jsme vybrali ty nejlepší. Berte to jako přehled toho, co byste si za poslední dva měsíce neměli nechat ujít.

Reklama

Yakuza 0

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

Yakuza 0 by se s troškou nadsázky dala definovat jako takové japonsky přepálené GTA bez aut a v nesrovnatelně menším, zato však zcela věrném herním světě (prostředí hry je reálným předobrazem oblasti Kabukičó tokijské čtvrti Kamurocho).

V Yakuza 0 budete mlátit mafiány třemi odlišnými bojovými styly, budete provozovat svůj vlastní kabaret a také podnik s realitami a budete se oddávat i mnoha dalším činnostem (například rybaření, bowling, poker, šachy, šipky, kulečník, autodráha atd). Všechno je to přitom poměrně propracované, takže jenom provoz kabaretu vám zabere opravdu velkou spoustu času (musíte například vybírat zákazníkům hostesky na základě jejich statistik).

Spoustu času vám potom zabere také příběh. Yakuza 0 je stejně jako další hry v sérii parádně ukecaná, zároveň ale netlachá jenom tak. Příběh má hlavu a patu, je pěkně plastický a docela temný, a pokud se do něj dostanete, budete ho hltat jako oblíbenou telenovelu.

Yakuza 0 trošku ztrácí jenom na grafickém zpracování, ale to jí vzhledem k šířce záběru lze odpustit. Jestliže vám nevadí asijské reálie, v Yakuze 0 si můžete zkrátit čekání na další GTA (nebo Read Dead Redemption 2).

Overcooked! 2

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

Overcooked! v loňském roce zahrála na notu všem lidem, kteří baží po hrách s kooperativním multiplayerem. Společně až se 3 kamarády na jednom gauči jste se pustili do vyřizování objednávek v restauraci, což obnášelo krájení zeleniny, smažení masa, vaření polévek atd. Klíčem k úspěchu přitom byla dobrá organizace práce a hlavně komunikace, což je hlavní ingredience také Overcooked! 2.

V pokračování se dočkáte spousty oživení v podobě nových kuchařů i kuchyní, stejně jako připravovaných jídel. Jestliže jste po perfektní jedničce měli pocit, že tvůrci už nic lepšího nevymyslí, tak jste se šeredně pletli. Overcooked! 2 lze dávat za příklad, jak by mělo vypadat perfektní pokračování.  

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama