Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká | Kapitola 5

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 8. 2018 03:00 3

Seznam kapitol

1.  Co se událo na PC Tuningu 2. The Awesome Adventure of Captain Spirit 3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 4. Youropa 5. From the Ashes, Hellfire
6. Warhammer, Mothergunship, Semblance 7. The Banner Saga 3, Chasm, This is Police 2 8. Yakuza 0, Overcooked! 2 9. Několik dalších tipů 10. Co se chystá do konce prázdnin?

Ačkoliv na většině území Evropy toto léto padaly teplotní rekordy a sucho s tím spojené často vypadalo velmi kriticky, herní vývojáři a vydavatelé ani na moment nezaháleli. I letos v létě jsme tak dostali naservírované zajímavé nové hry, z nichž jsme vybrali ty nejlepší. Berte to jako přehled toho, co byste si za poslední dva měsíce neměli nechat ujít.

Reklama

Kingdom Come: Deliverance – From the Ashes (DLC)

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

První DLC k českému akčnímu RPG Kingdom Come: Deliverance nám dává možnost obnovit vesničku Přibyslavice. K tomu jsou ovšem potřeba peníze, nebo ještě lépe řečeno, hodně peněz, takže je lepší nechat si toto DLC až po dokončení základní hry. Nicméně DLC je k dispozici již v průběhu hry, po úspěšném zvládnutí bitvy v Přibyslavicích.

From the Ashes nebylo herními kritiky moc dobře přijato, podle mého názoru ale není zase tak špatné. Stejně jako samotná hra je From the Ashes hodně svéhlavé a hráčům se za žádnou cenu nepodbízí snadnou obtížnostní. Právě to však ke Kingdom Come a tedy i k From the Ashes tak nějak patří.  Podle mého názoru by se proto From the Ashes měli pořídit všichni fanoušci základní hry. Ostatně, není to zase tak drahé. Za From the Ashes dáte cca dvě stovky.

Archangel: Hellfire (DLC)

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

Hra Archangel vyšla už loni na podzim a to jako singleplayerová akční hra vytvořená exkluzivně pro virtuální realitu. Hellfire je přitom multiplayerový mód, který tuto hru vyrval ze spárů nalinkovaného postupu a vrazil ji do otevřených arén. V nich si můžete dopřát frenetický team deathmatch, samozřejmě jedině pokud máte VR brýle.

Archangel stojí za pozornost právě díky tomu, že patří k tomu nejlepšímu, co zatím virtuální realita nabízí. DLC Hellfire je k dispozici ke stažení zdarma, takže platíte jenom za základní hru. Zkuste demo a uvidíte, zdali vás Hellfire okouzlí.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama