Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká | Kapitola 3

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 8. 2018 03:00 3

Seznam kapitol

1.  Co se událo na PC Tuningu 2. The Awesome Adventure of Captain Spirit 3. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 4. Youropa 5. From the Ashes, Hellfire
6. Warhammer, Mothergunship, Semblance 7. The Banner Saga 3, Chasm, This is Police 2 8. Yakuza 0, Overcooked! 2 9. Několik dalších tipů 10. Co se chystá do konce prázdnin?

Ačkoliv na většině území Evropy toto léto padaly teplotní rekordy a sucho s tím spojené často vypadalo velmi kriticky, herní vývojáři a vydavatelé ani na moment nezaháleli. I letos v létě jsme tak dostali naservírované zajímavé nové hry, z nichž jsme vybrali ty nejlepší. Berte to jako přehled toho, co byste si za poslední dva měsíce neměli nechat ujít.

Reklama

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Nejlepší prázdninové hry pro PC: co vyšlo i co nás ještě čeká
i Zdroj: PCTuning.cz

Populární vačnatec (my jsme mu doma říkali liška) Crash je zpět a společně s ním také hratelnost známá z klasických her Crash Bandicoot, které se vzhledem ke své popularitě dostal i do dalších počítačových her (například jste si ho mohli zahrát tuším v Uncharted 4).

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy obsahuje celkem tři klasické hry Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped. Všechny tyto hry byly v plném rozsahu remasterovány a přicházejí v HD rozlišení a se všemi moderními grafickými vymoženostmi. Pěkně se na to kouká, ale ještě lépe se to hraje!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, respektive každá jedna hra v balení této trilogie přichází s typickou hratelností, kdy s hlavní postavou namísto pohybu zleva doprava jdete zespodu nahoru (většinou), nebo zeshora dolů a přitom přeskakujete prohlubně, rozbíjíte krabice roztočením hlavního hrdiny (po vzoru tasmánského čerta) a přemáháte nepřátele.

Může se to zdát přežité, ale tahle formulka stále dobře funguje. Svědčí o tom i prostý fakt, že Crash Bandicoot N. Sane Trilogy se v červenci stala nejprodávanější hrou ve Velké Británii. A je dost možné, že v podobném duchu bude pokračovat i v srpnu.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama