Nejočekávanější hry roku 2017: Na co se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry roku 2017: Na co se můžeme těšit?

Nejočekávanější hry roku 2017: Na co se můžeme těšit? | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

10. 1. 2017 03:00 28

Seznam kapitol

1. Kindom Come, South Park: TFBW 2. Outlast 2, Resident Evil 7 3. Scalebound, For Honor 4. Mass Effect: Andromeda, Ghost Recon Wildlands 5. State of Decay 2, Quake Champions
6. Prey, Agents of Mayhem 7. Halo Wars 2, Torment: Tides of Numenera 8. Lords of the Fallen, Styx 2 9. Sea of Thieves, Vampyr

I když jsme do nového roku vstoupili teprve před pár dny, herní menu na následujících dvanáct měsíců mají vývojáři a herní vydavatelé velkých AAA titulů už dlouho pečlivě naplánované. Nadcházející rok potěší hlavně příznivce akčněji a hororověji laděných her. Na jakých novinkách si tedy v roce 2017 pochutnáme?

Reklama

Mass Effect: Andromeda

Nejočekávanější hry roku 2017: Na co se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Mass Effect: Andromeda byla dlouho zastřena rouškou tajemství, tři týdne před Vánoci se ale tvůrci nad trpícími fanoušky smilovali a konečně se pochlubili několika bližšími informacemi. Fanoušky nejspíše muselo potěšit především zjištění, že Mass Effect: Andromeda si nese svoje historické dědictví, to znamená známé prvky interface.

Pokrok je cítit především ze soubojů a z herního světa, což jsou dva prvky, které spíše než na původní hry odkazují na Dragon Age: Inquisition. Co to znamená? Povrch planet i interiéry vesmírné stanice jsou o poznání větší a vypadají živější. Souboje jsou potom akčnější, především díky implementaci jetpacku a několika biotických schopností, které hlavnímu hrdinovi propůjčují létání a celkově obratnější pohyb po bojišti.

Vcelku zajímavě zní také systém craftování. Zdroje na neznámé planetě údajně budou dost limitované, takže si při jejich hledání budeme muset vypomáhat scannerem. Říkal tu někdo No Man’s Sky? No doufejme, že takovým fiaskem to nedopadne.

Ghost Recon Wildlands

Nejočekávanější hry roku 2017: Na co se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Lidé z Ubisoftu si při tvorbě Ghost Recon Wildlands vytyčili cíl udělat hru, ve které si příběhy budou tvořit hlavně samotní hráči. To znamená žádné hluboké příběhy vyprávěné dlouhými filmečky, žádné sevřené koridory, ale otevřený herní svět, po kterém se můžete pohybovat zcela volně.

Volnost Ghost Recon Wildlands se pak jistým způsobem přelévá i do každé jedné mise. Hráči si budou moci zvolit svůj vlastní postup; mírumilovnější půjdou cestou stealth plížení, ti krvelačnější potom nechají promluvit olovo ze své pušky. Samozřejmě, mise budou nabízet nejedno překvapení, takže důležitá bude také improvizace. Musíte uznat, že další z řady Ghost Recon her vypadá velmi slibně.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama