Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější MMORPG roku 2017

Nejočekávanější MMORPG roku 2017 | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 6. 2017 07:00 24

Seznam kapitol

1. MMORPG se rádo opakuje 2. Sea of Thieves, Shroud of the Avatar 3. Life is Feudal, Destiny 2 4. Bless Online, Albion Online
5. The Saga of Lucimia, SkySaga: Infinite Isles 6. Crowfall, Camelot Unchained 7. Lineage Eternal, Lost Ark 8. Pantheon: Rise of the Fallen, Worlds Adrift

MMORPG jsou jedním z nejrychleji se rozvíjejících herních žánrů. Každým rokem se rozrůstají o mnoho zajímavých titulů, ať už inspirovaných nějakým slavným předchůdcem, nebo naopak s jasnou snahou odlišit se. Nezadržitelný příliv nových nadějně vypadajících MMORPG očekáváme i v nadcházejících měsících. Na které z nich se těšíme nejvíc?

Reklama

Lineage Eternal

Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz

Lineage Eternal je v pořadí třetí hack-and-slash MMORPG série Lineage. Hra se odehrává 70 let od začátku příběhu a točí se kolem bitvy mezi potomky Deporoju a Kenrauhela. Hráči disponují hrdiny nazývanými Eternals, z nichž je každý vybavený jedinečnými vlastnostmi. Každý z hrdinů tak může být užitečný v jinou chvíli, mezi nimi přitom lze kdykoliv přepínat. Přitom platí, že s každým dalším hrdinou vznikají docela jiné situace, takže s každým dalším hrdinou se vám otvírají nové zážitky.

Lineage Eternal je v současné době ve fázi alfa a zatím není jisté, zdali to v tomto roce do ostré verze stihne – alespoň v Evropě. Ale to je asi jediná vada na kráse.

Lost Ark

Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz

Okouzlující fantasy MMOARPG Lost Ark, která nutně zlomí všechny odpůrce žánru svým blockbusterovým zpracováním, je něco mezi Diablem III a Lineage Eternal (výše). K dispozici bude celkem 18 pokročilých tříd, z nichž každá nabídne rozdílnou, avšak vždy akcí nabitou hratelnost.

Stejně jako v případě Linage Eternal to má jednu vadu na kráse. Zatím není jisté, zdali se Lost Ark dočkáme už v tomto roce. Jelikož hra se hodně podobá poslednímu MMORPG z rodiny Lineage, je docela možné, že vývojář si její vydání naplánuje před vydáním Lineage Eternal, nebo naopak pár měsíců po něm.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama