Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější MMORPG roku 2017

Nejočekávanější MMORPG roku 2017 | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 6. 2017 07:00 24

Seznam kapitol

1. MMORPG se rádo opakuje 2. Sea of Thieves, Shroud of the Avatar 3. Life is Feudal, Destiny 2 4. Bless Online, Albion Online
5. The Saga of Lucimia, SkySaga: Infinite Isles 6. Crowfall, Camelot Unchained 7. Lineage Eternal, Lost Ark 8. Pantheon: Rise of the Fallen, Worlds Adrift

MMORPG jsou jedním z nejrychleji se rozvíjejících herních žánrů. Každým rokem se rozrůstají o mnoho zajímavých titulů, ať už inspirovaných nějakým slavným předchůdcem, nebo naopak s jasnou snahou odlišit se. Nezadržitelný příliv nových nadějně vypadajících MMORPG očekáváme i v nadcházejících měsících. Na které z nich se těšíme nejvíc?

Reklama

Crowfall

Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz

Už se vám nechce zabíjet kance jenom kvůli tomu, aby vaše postava mohla dosáhnout na sílu na úrovni 5? Ani tvůrcům hry Crowfall se nic takového nezamlouvalo a tak nám dali do ruky všechny skvělé schopnosti, bez zbytečných cavyků, od prvních kroků ve hře. A budeme je potřebovat a to opravdu hodně!

Podtitulem Crowfall totiž hní „Throne War“. Pokud jste četli knihu, nebo viděli seriál Hra o trůny, víte kam tím mířím. V Crowfall dostanete do ruky malý kus země, který se pokusíte spravovat a dovést k rozmachu a ke slávě. Třeba i za pomoci zbroje a meče, i když cest je tu mnohem více – třeba poctivá práce, obchodování atd.

Tvůrci se svou hru nebojí označovat za zcela nový druh MMO. Na toto označení slyšelo také 16 936 přispěvatelů, kteří na vývoj Crowfall poslali téměř 1,8 milionů dolarů. Od úspěšné kickstarterovské kampaně však uběhla už spousta času. Nyní je hra k dispozici v předběžném přístupu a podle všeho by nemělo trvat dlouho a překlopí se do ostrého provozu.

Camelot Unchained

Nejočekávanější MMORPG roku 2017
i Zdroj: PCTuning.cz

Pojďme si to představit spolu: Tři říše v jednom obrovském otevřeném herním světě, ve kterém lze dělat prakticky vše – od sbírání surovin a velice detailní výstavbu měst až po souboje s nepřáteli, z nichž někteří vám budou stát v cestě za vzácnými surovinami. Ale pozor! Stejně jako vy budete moci napadat domovy ostatních hráčů, budou oni moci napadat ten váš. Každý výpad proto musíte pořádně zvážit, nemusel by se vám totiž vyplatit.

Camelot Unchained je další hrou z tohoto výběru zafinancovanou na Kickstarteru. Crowdfundingová kampaň nyní dobíhá na oficiálních stránkách hry, to kdybyste se náhodou také chtěli připojit.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama