Railway Empire – Sheldon Cooper hodnotí 10/10
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Railway Empire – Sheldon Cooper hodnotí 10/10

Railway Empire – Sheldon Cooper hodnotí 10/10 | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

30. 1. 2018 03:00 8

Seznam kapitol

1. Dobrý rodokomen 2. Města, základ života 3. Tisíc způsobů utrácení 4. Na trati se podvádí! 5. Projížďka Amerikou 6. Hodnocení Sheldona Coopera i běžných lidí

Všichni fanoušci mašinek a strategických her ve stylu Transport Tycoon pozor! Na Steamu se objevil titul, který vás zahřeje u srdce. Jmenuje se Railway Empire a láska k mašinkám z něj vysloveně kape. Recenzi hry v čele s verdiktem jedné oblíbené fiktivní postavy, jež na vláčcích také ujíždí, najdete uvnitř.

Reklama

Právě díky důrazu na historickou věrnost Railway Empire a schopnosti prodat celkový pocit z jízdy vlakem by lidé jako například Sheldon Cooper tuto hru jistě hodnotili 10 body z 10 možných. Jak by ovšem hodnotili lidé, kteří takové nadšení pro vlaky nesdílejí?

Osobně Railway Empire považuji za velmi příjemnou možnost, jak si zkrátit čekání na Mashinky nebo nějakou další hru, která Transport Tycoon napodobí trošku zdařileji.

Railway Empire se nedá upřít, že je nositelem několika zajímavých myšlenek, jako třeba možnost nákupu podílu v podniku protihráče, bohužel to však neumí dostatečně prodat. Velkým problémem je také okaté podvádění umělé inteligence, s čímž je v kontrastu poměrně jednoduchá obtížnost i na nejtěžší nastavení.

Nakonec bych tedy Railway Empire doporučila, ale hlavně lidem beznadějně zaháčkovaným do mašinek. Ostatní nechť si počkají na Mashinky, nebo si je koupí třeba hned teď. Ostatně hra se už nyní nachází v docela slušném stavu.

Railway Empire – Sheldon Cooper hodnotí 10/10
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama