Shadow Warrior 2: Tahle katana je pořád perfektně nabroušená
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Shadow Warrior 2: Tahle katana je pořád perfektně nabroušená

Shadow Warrior 2: Tahle katana je pořád perfektně nabroušená | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 10. 2016 03:00 27

Seznam kapitol

1. Nic pro slabé žaludky 2. Smrt bílého králíčka 3. Katany a dranžírovací nože 4. Umělohmotné figurky 5. Porcování nepřátel, které mohou ostatní hry závidět 6. Vrhněte se do toho po hlavě

Přisprostlý nájemný zabiják Lo Wang se vřítil na naše obrazovky, aby ze světa sprovodil všechny démony a fanatické poskoky Jakuzy. Uvnitř recenze najdete detailní návod na porcování havěti i odpověď na to, proč si další frenetické dobrodružství s příchutí devadesátých let zaslouží snad i víc pozornosti než výborný předchozí díl.

Reklama

Shadow Warrior 2 ve svém žánru patří vůbec k tomu nejlepšímu, co v poslední době vyšlo. Osobně se mi líbil ještě o stupínek více, než takový Doom, který vyšel před několika měsíci. Oproti němu však Shadow Warrior 2 občas ztrácel v grafickém zpracování, proto nakonec tyto dvě hry dostaly stejné hodnocení.

S velkou úlevou mohu říct, že tvůrci se ze Shadow Warrior 2 nesnažili udělat něco jiného, než čím se tato série u hráčů chytla. Shadow Warrior 2 zůstává věrný své předloze, ale ještě přikládá pod kotlem frenetické hratelnosti a brutalitě a všechny původní prvky lehce rozšiřuje. A přitom nás zasypává takovými těmi děsně hrdinskými vtípky a oplzlými poznámkami, bez nichž nemohly být žádné FPS trháky devadesátých let. A víte co? Je to děsně osvěžující. Pokud hledáte čirou akci, nemůžete v současné době vybrat líp.

Shadow Warrior 2: Tahle katana je pořád perfektně nabroušená
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama