Soutěž o nadupadnou ultralehkou myšku HyperX Pulsefire Haste II a klávesnici Alloy Origins k tomu
i Zdroj: HyperX
Článek Soutěž o nadupadnou ultralehkou myšku HyperX Pulsefire Haste II a klávesnici Alloy Origins k tomu

Soutěž o nadupadnou ultralehkou myšku HyperX Pulsefire Haste II a klávesnici Alloy Origins k tomu

Václav Vlček

Václav Vlček

22. 3. 2023 08:36 3

Seznam kapitol

1. HyperX Pulsefire Haste II 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla

Myšky jako pírko, poslední hit všech pořádných hráčů! Stačí odpovědět na pár otázek a můžete jí vyhrát. Nebo mechanickou klaviaturu.

Reklama

Sluníčko svítí, příroda rozkvétá, venku je teplo. Jaro je v plném proudu. Takže zatáhnout závěsy, zastínit okna, nahodit mašinu a jedeme. Kdo by chodil ven, když můžete hrát a hrát. A hrát. Nějaké procházky po venku, brrr….

Dneska máte šanci si s námi vylepšit vaší herní mašinu a zasoutěžit si o příslušenství se značkou HyperX. Máme tady jednu úplnou novinku představenou na výstavě CES 2023. Ultralehkou myšku HyperX Pulsefire Haste II, tentokrát už bez tradičních děr a průstřelů. Šasi je klasické, uzavřené, takže nebudete po měsíci lovit z myšky pinzetou chuchvalce prachu. Nebo hranolky. Nebo jiná překvapení. HyperX vymyslel jak hlodavce odlehčit i bez designové perforace. Takže pro změnu nasadil bílou barvu, protože všichni víme jak parádní úspěch to mívalo v dřevních dobách počítačových začátků. 

Soutěž o nadupadnou ultralehkou myšku HyperX Pulsefire Haste II a klávesnici Alloy Origins k tomu
i Zdroj: PCTuning.cz

A aby to nebylo málo, vymáčkli jsme ještě z HyperX jednu pěknou klávesnici. HyperX Alloy Origins zas taková novinka není, ale na druhou stranu neberte to. Mechanika s podsvícením RGB, co má klasické (vysokoprofilové) klávesy a spínače HyperX Red. Na drátu, v plné palbě tlačítek, žádné ořezané TKL. Na numerický blok nám nesahejte!

Soutěž o nadupadnou ultralehkou myšku HyperX Pulsefire Haste II a klávesnici Alloy Origins k tomu
i Zdroj: HyperX

Takže to máme jedna zbrusu nová myška, co prakticky levituje, jak je lehká. Jedna blikající mechanická klávesnice poctivých rozměrů. Tři otázky, odpovídejte do půlnoci z neděle na pondělí 2. 4. 2023 a nebojte, vyhlášení nebude apríl. A teď trochu toho marketingového představení výher.

HyperX Pulsefire Haste II

Myš HyperX Pulsefire Haste 2 má hmotnost 53 gramů a využívá ultralehkou konstrukci, která nabízí rychlejší pohyby. Tato plnohodnotná myš poskytuje polling rate až 8000 Hz a zajišťuje rychlé a plynulé pohyby kurzoru díky vysoce přesnému snímači HyperX 26K s nativním nastavením DPI až 26K DPI. 

Myš také využívá odolné a citlivé spínače HyperX Switch, které jsou dimenzovány na 100 milionů kliknutí. Flexibilní kabely HyperFlex 2 a prvotřídní PTFE kluzáky společně zajišťují hráčům hladký a snadný pohyb. Myš Pulsefire Haste 2 je také přizpůsobitelná pomocí softwaru HyperX NGENUITY a umožňuje uživatelům přizpůsobit nastavení DPI, osvětlení RGB, přiřazení tlačítek, výkon snímače a nahrávání maker. 

Technické parametry

SenzorHyperX 26K Senzor
DPIaž 26000 DPI
DPI Presety400 / 800 / 1600 / 3200 DP
Rychlost650 IPS
Zrychlení50 G
Počet tlačítek

6

Levé / Pravé tlačítkoHyperX Switch
Odolnost tlačítek100 milionů kliknutí
PodsvíceníPer-LED RGB2
Paměť profilů1 profil
PřipojeníUSB-A 2.0
Polling Rateaž 8000 Hz
Materiál kluzákuVirgin-grade PTFE
Váha (pouze myš)52 g / 53 g (černá / bílá)
Váha (s kabelem)75 g / 76 g (černá / bílá)
Délka kabelu1,8 m
Typ kabeluHyperFlex 2

Kabelová herní myš Pulsefire Haste 2 bude k dispozici v černém a bílém barevném provedení. Oficiální cena za drátovou verzi je 1400 Kč.

HyperX Alloy Origins

HyperX Alloy Origins je kompaktní, robustní klávesnice s vlastními mechanickými spínači HyperX navrženými tak, aby hráčům poskytovala nejlepší kombinaci stylu, výkonu a spolehlivosti. Klávesy disponují odkrytými LED diodami, které vám poskytnou ohromující světelnou podívanou. Hra sní bude jednoduše radost, pro vás i pro vaše okolí. 

Technické parametry

  • Mechanické spínače HyperX
  • Pevné hliníkové tělo
  • Kompaktní design pro snadné přenášení
  • Odpojitelný USB-C kabel
  • Oslnivé RGB osvětlení s dynamickými efekty
  • Pokročilé přizpůsobení pomocí softwaru HyperX NGENUITY
  • 3 nastavitelné úhly klávesnice (3°, 7° a 11°)
  • Interní paměť pro 3 profily

Vytvořená, aby něco vydržela

Základem klávesnice je pevný a odolný kovový rámeček, do nějž jsou zasazeny jednotlivé klávesy. Celá byla vytvořena s důrazem na odolnost, je připravená dokonce na to, že ji budete přenášet. Kompaktní rozměry a odpojitelný kabel tomu nasvědčují. Vezměte si ji s sebou kamkoliv.

Mechanické spínače HyperX

Pokud se chcete naplno ponořit do bitevního pole, budete potřebovat citlivou a spolehlivou klávesnici. A základem takové klávesnice musí být kvalitní spínače. Proto společnost HyperX vytvořila vlastní řadu mechanických spínačů. Spínačů, které jsou maximálně odolné a jejich životnost dosahuje až 80 milionů úhozů.

  • Ovládací síla 45 g
  • Celková dráha 3,8 mm
  • RGB podsvícení

Nastavte si své barvy

LED podsvícení je dělané zvlášť pro každou klávesu, což vám dává prakticky neomezené možnosti. Stačí si nainstalovat software HyperX NGenuity a pak už si můžete pohrát. Vyberete si z 16 milionů barev a necháte svou klávesnici rozsvítit dle vlastních představ. V softwaru nastavíte také makra a přizpůsobíte si herní mód.

 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama