Soutěž o pořádně nadupanou grafiku MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G
i Zdroj: MSI
Článek Soutěž o pořádně nadupanou grafiku MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G

Soutěž o pořádně nadupanou grafiku MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G

Václav Vlček

Václav Vlček

22. 8. 2023 07:00 18

Seznam kapitol

1. MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla

Nestíhá vám už počítač ty nejnovější hry? Nebo si chcete pořídit 4K monitor, ale na grafiku co to utáhne už nezbývá? Máme pro vás díky MSI parádní šanci jak získat parádní GPU!

Reklama

Máme pro naše čtenáře další parádní šanci, jak přijít pořádnému hardware bez práce. A tentokrát to nebude nějaká obyčejná klávesnice, myš nebo “jen” zdroj. Vyhrát můžete rovnou grafickou kartu. Navíc to není nějaké mainstreamové ořezávátko, s trochou štěstí můžete získat ten skoro nejnadupanější model z minulé generace! MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G S tím už si v pohodě zahrajete i ty nejnáročnější tituly na velké obrazovce s pořádným rozlišením. A plnými detaily. A v hodně FPS. Prostě bude to paráda.

Stačí odpovědět na pár jednoduchých otázek a mít trochu (víc) štěstí, cenu máme “bohužel” jenom jednu a tak potěšíme pouze jednoho z našich čtenářů!

Jo a má to jednu kličku teda. Samozřejmě není nic tak jednoduché. Karta není úplně nová, hezky zabalená do folie a voňavá z továrny. Prošla 4 testy v redakcích a pak seděla nějakou dobu v předváděcím rigu. Ale pánové z MSI za ní dají ruku do ohně a určitě ještě dobře poslouží, nemusíte se bát. Rozhodně nestrávila tři roky otrocké práce v křemíkovém pekle těžařské mašiny produkcí bitcoinů 😎

MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO

Je na čase nasadit týmové barvy. Synchronizujte osvětlení s dalšími kompatibilními zařízeními pro přenesení vaší světelné show na novou úroveň. Jeho vypnutí je stejně snadné jako když zhasnete světlo.

Chladná a tichá

TRI FROZR 2 chladící systém byl vytvořen pro účinnost. Očekávejte perfektní rovnováhu chladu a ticha pro více zábavy během nekonečného hraní. TORX FAN 4.0 ventilátory jsou vystavěny na spolupráci, s páry lopatek spojených dohromady venkovním prstencem, který je zaměřen na průtok vzduchu. Pasivní chladič byl vylepšen, aby poskytl větší plochu a vedl vzduch tam, kde je nejvíce zapotřebí. Wave-curved 2.0 okraje žebrování narušují nechtěné zvuky, vytvářené průtokem vzduchu a dosahují tak snížení vytvářeného hluku.

Soutěž o pořádně nadupanou grafiku MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G
i Zdroj: MSI

Odolná

Solidní kvalita sestavení v klíčových místech je posílena pevným, kovovým páskem, který zabraňuje ohýbání. Součástí karty je navíc podpůrný držák, který můžete nainstalovat do vaší skříně pro přidanou bezpečnost.

MSI Dragon Center

Exkluzivní software Dragon Center společnosti MSI vám pomůže dostat co nejvíce z vašich MSI produktů. Monitorujte, upravujte a optimalizujte v reálném čase pomocí pár kliknutí.

DLSS AI akcelerace

NVIDIA DLSS 2.0 je průlomové renderování pomocí umělé inteligence, které zvyšuje snímkovou frekvenci 1,5x (a více) s nekompromisní kvalitou obrazu – to vše pomocí dedikovaných jader Tensor umělé inteligence v GeForce RTX. To vám dává výkonnostní rezervu pro ještě vyšší herní nastavení a rozlišení, které vám zajistí neuvěřitelný vizuální zážitek. Revoluce v podobě umělé inteligence vstoupila do her.

Nová úroveň kreativní práce

Posuňte své kreativní projekty na novou úroveň díky grafickým kartám GeForce RTX řady 30. Přinášejí akceleraci pomocí umělé inteligence v nejlepších kreativních aplikacích. Opírají se o platformu NVIDIA Studio obsahující dedikované ovladače a exkluzivní nástroje. A jsou konstruovány k odvádění výkonu v rekordním čase. Ať už renderujete složité 3D scény, upravujete video v rozlišení 8K nebo živě streamujete s nejlepším kódováním a kvalitou obrazu, grafické karty GeForce RTX vám poskytnou výkon, který vám nebude bránit v kreativním rozletu.

Klíčové vlastnosti

Jedná se o extrémně výkonnou herní grafickou kartu. Pro připojení k základní desce používá PCIe 4.0 slot (PCIe 3.0 kompatibilní). Grafický procesor využívá architekturu Ampere. Bylo použito 24 GB paměti typu GDDR6X s rychlostí 19,5 Gb/s. 384-bit sběrnice. Karta nabízí 1x HDMI 2.1 a 3x DisplayPort 1.4a konektor s max. rozlišením 7680x4320. K napájení je vybavena 3x 8-pin konektorem. Z použitých a podporovaných technologií a softwaru karta nabízí: OpenGL 4.6, DirectX 12, DLSS AI akceleraci, GeForce Experience, ovladače Game Ready, VR, NVIDIA G-Sync, NVIDIA NVLink, NVIDIA Ansel a HDR.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama