The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše

The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 7. 2018 03:00 6

Seznam kapitol

1. Ztichni a jeď 2. Země, voda, vzduch 3. Auto nebo člun? 4. Ztraceni v Americe 5. Bez turba v PC 6. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Arkádová závodní hra The Crew 2, stejně jako první díl série, slibuje spoustu zábavy v otevřeném herním světě. Jejím hlavním lákadlem je protentokrát přidání motorek, lodí a letadel. Jak se povedla „ultimátní“ MMO(RPG) závodní hra, která má tento rok ambice stát se vaší nejlepší dovolenou v životě?

Reklama

The Crew 2 nabízí spoustu možností. Od okruhů a rallye závodů přes akrobatické lety až po závody ultrarychlých člunů. Problém je, že žádná z těchto možností nejde dostatečně do hloubky, ba co více, že se neliší od dalších nabízených možností.

Takže i když je závodění v The Crew 2 na jednu stranu velmi dobře uchopitelné, na druhou stranu ho trápí neskutečně ploché mechanismy a jednotvárná hratelnost. Kvůli tomu u něj vydržíte pouze v případě hodně dobré motivace od přátel. Poměřování sil s ostatními hráči celkový dojem o maličko zvedne, nikoliv však o tolik, že byste bez této hry nemohli být.

Svoji hodnotu tak The Crew 2 bude mít asi až ve chvíli, kdy ho vyspraví pár patchů a DLC a kdy ho najdete ve velké slevě. Do té doby nic.

Osobně se více těším na Forza Horizon 4. A co si o The Crew 2 myslíte vy?

The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama