Velká jarní soutěž o rychlé SSD a další produkty značky Kingston – už jen do neděle 3. 4.
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Velká jarní soutěž o rychlé SSD a další produkty značky Kingston – už jen do neděle 3. 4.

Velká jarní soutěž o rychlé SSD a další produkty značky Kingston – už jen do neděle 3. 4.

Václav Vlček

Václav Vlček

18. 3. 2022 00:00 10

Seznam kapitol

1. Soutěžíme o produkty Kingston 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla soutěže

Kdo by nechtěl vyhrát nový disk s kapacitou 1 TB, profi řešení pro fotografy nebo univerzální flashku s kapacitou 128 GB. Stačí jenom odpovědět na tři otázky a máte šanci něco z toho získat.

Reklama

Dnešní doba tlačí uživatele, zvlášť ty pracující v multimediální oblasti, k aktivnímu užívání celé řady zařízení zároveň. Otázkou je, jak mezi nimi rychle a pohodlně sdílet data, zvlášť pokud není z nějakého důvodu k dispozici cloud. Společnost Kingston jako dlouhodobý odborník v oblasti zpracování a přenosu souborů nabízí širokou paletu řešení, a vy teď máte možnost některé z nich vyhrát díky naší soutěži.

Ceny v soutěži

PCIe 4.0 NVMe SSD Kingston KC3000 1 TB

Disk PCIe 4.0 NVMe SSD Kingston KC3000 je první zástupce nové generace, která využívá kombinace řadiče Phison E18 a 3D TLC NAND paměťových modulů pro opravdu rychlé zpracování dat. Maximální rychlost čtení a zápisu je v ideální konfiguraci až 7000 MB/s. Zapojením tohoto disku je možné dosáhnout vyšší rychlosti při renderování, běhu náročných aplikací nebo práci s videem při vysokém rozlišení. Více o něm se dozvíte v naší podrobné recenzi.

Jedná se o rychlý a spolehlivý SSD formátu M.2 (2280). Je určen pro stolní počítače a notebooky. Využívá rozhraní PCIe Gen 4.0 x4. Disponuje kapacitou 1 TB. Nabízí rychlost čtení/zápisu až 7000/6000 MB/s a náhodného 4K čtení/zápisu až 900 000/1 000 000 IOPS. Je odolný proti otřesům a nárazům. KC3000 je vybaven tenkým chladičem z grafenu, který zajišťuje dostatečné chlazení při maximálním výkonu a zároveň prakticky nemění rozměry disku.

Workflow Station Dock s adaptéry

Pro transport souborů z několika zařízení najednou je jako dělaný Workflow Station Dock, který je druhou cenou v naší soutěži. Hodí se všem, kteří pořizují fotografie, videa nebo přenáší velké množství dat. Jeho hlavním přínosem je modularita – jedná se o dokovací stanici, která má čtyři volné pozice pro osazení prvků, jako jsou rychlé čtečky různého typu paměťových karet, flash modulů a dalších. Workflow Station Dock je centrem přehrávání souborů mezi zařízeními, které má potenciál přinést vyšší pohodlí i efektivitu do každodenní práce.

Jedná se o dokovací stanici poskytující modulární sestavu pro stahování a nahrávání dat z externích zařízení. Pro připojení se zařízením využívá rozhraní USB 3.2 Gen2 typ-C. Podporuje zapojení až 4 modulů. Moduly pro přípojení využívají rozhraní USB 3.2 Gen1 typ-C. Stanice má externí napájení. Součástí je USB miniHub modul, který poskytuje konektory: 1x USB typ-A a 1x USB typ-C. Modul lze použít i samostatně pomocí kabelu USB typ-C.

Kingston DataTraveler microDuo 3.0 G2 128 GB

Dnešní doba je typická univerzálností zařízení. Telefony a tablety zvládají v mnohém nahradit klasická PC a záleží na aktuální situaci, co je zrovna nejvhodnější nebo nejpohodlnější. Univerzální příruční „fleška“ Kingston DataTraveler microDuo 3.0 G2 dokáže v tomto ohledu velmi pomoci. Umí totiž díky kombinaci klasického USB-A a microUSB konektoru zajistit, že fotografie, filmy, grafika nebo jiná data bude mít uživatel kdykoliv k dispozici na jakémkoliv moderním zařízení.

Kompaktní USB flash disk s kapacitou 128 GB nabízí rychlost čtení až 80 MB/s. Využívá rozhraní microUSB a díky otočnému konektoru je kompatibilní i s klasickým USB-A. Díky tomu ho připojíte jednoduše k počítačům i mobilním telefonům.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama