Vyhlášení výherců soutěže o výkonné zdroje be quiet! Dark Power a Straight Power
i Zdroj: be quiet!
Článek Vyhlášení výherců soutěže o výkonné zdroje be quiet! Dark Power a Straight Power

Vyhlášení výherců soutěže o výkonné zdroje be quiet! Dark Power a Straight Power

Václav Vlček

Václav Vlček

7. 8. 2023 20:00

Seznam kapitol

1. Výhry v soutěži s be quiet! 2. Správné odpovědi a výherci

Máte novou grafickou kartu, která potřebuje nadupaný PSU s podporou ATX 3.0 a špičkovou účinností? Ideální načasování. Kdo měl tentokrát štěstí si přečtěte v článku.

Reklama

Ještě před pár týdny bylo na sluníčku k nevydržení, venku to vypadalo jak na Sahaře a padaly nejvyšší teplotní rekordy za posledních minimálně sto let. No stačí se podívat z okna teď, kam se poděla ta žlutá koule? Tak snad ty deště rychle přejdou a v srpnu ještě přijdou nějaké ty teplé dny. Ale zpátky k soutěži, v další kapitole se dozvíte, jestli jste měli štěstí nebo ne. Níže pak můžete omrknout, co jste mohli vyhrát.

Hlasovat jste mohli do půlnoci z neděle na pondělí 6. na 7. srpna. První výherce získá Dark Power Pro 13 1300 W a dva další pak každý Straight Power 12 850 W. Všichni ke zdrojům dostanou také tričko be quiet!.

Dark Power Pro 13 1300 W a tričko

Pokud chcete opravdu nadupanou sestavu, tak to chce alespoň kilowatt. Takže Dark Power Pro 13 s výkonem 1300 W vám bude stačit teoreticky na cokoliv, s nějakou tou GeForce RTX 4090 si poradí lehce. Teda, pokud neplánujete těžit krypto a vzít jich několik. Ale i tak by dobře posloužil. A ještě k němu dostanete triko be quiet! navíc, v univerzální gamerské velikosti XL!

Certifikace 80 Plus Titanium

Zdroje Dark Power Pro 13 mají certifikát 80 Plus Titanium s energetickou účinností až 94,4 %. Vyšší účinnost má za následek méně promrhané energie a méně vytvářeného tepla. To umožňuje chladnější chod a nižší spotřebu energie. Odběr v pohotovostním režimu je dokonce nižší než 0,1 wattů.

Bezrámečkový ventilátor Silent Wings

Ventilátor be quiet! Silent Wings není vybaven rámečkem, což maximalizuje proudění vzduchu a poskytuje téměř neslyšný provoz. Je vybaven pokročilým fluidním dynamickým ložiskem a 6pólovým motorem, které společně minimalizují vibrace, zajišťují delší životnost ventilátoru a mají výrazně nižší spotřebu.

Inovativní koncepce chlazení

Přívod vzduchu do Dark Power Pro 13 je speciálně vytvořen a tvarován pro lepší proudění vzduchu a snížení nežádoucích turbulencí. Celý interiér je designován bez drátového propojení, což umožňuje nasávanému vzduchu dosáhnou ke všem komponentám.

Plně modulární kabeláž

Plně modulární kabeláž je u zdrojů ideálním řešením pro minimalizaci přebytečné, nevyužité kabeláže a usnadnění celkové instalace. Zároveň vylepšuje celkový průtok vzduchu a zajišťuje tak chladnější výkon a delší životnost komponent.

Klíčové vlastnosti

Jedná se o kvalitní a účinný počítačový zdroj standardu ATX 3.0. Jeho maximální stálý výkon je 1300 W. Disponuje certifikací 80 Plus Titanium, která mu garantuje účinnost až 94,4 %. Je vybaven 135mm tichým větráčkem. Má modulární kabeláž. Samozřejmostí je ochrana zdroje proti přepětí, podpětí, zkratu a přehřátí. Zdroj nabízí konektory:

  • 1× 20+4-pin pro základní desku
  • 1× 8-pin a 1× 4+4-pin pro procesor
  • 2× 16-pin a 6× 6+2-pin PCIe
  • 16× SATA
  • 5× Molex

2× Straight Power 12 850 W a trička

Ty tam jsou doby, kde pro běžnou herní sestavu stačil 450W zdroj a měli jste rezervu i do budoucna. Nové grafiky chtějí šťávu, takže 850W PSU je pro výkonnější herní mašinu rozumný základ. Navíc be quiet! Straight Power 12 nabídne perfektní účinnost Platinum a taky modulární kabeláž. Tyhle našlápnuté kousky máme hned dva, ke každému dostane výherce taky triko.

Certifikace 80 Plus Platinum

Zdroje Straight Power 12 jsou certifikovány s účinností 80 Plus Platinum, která dosahuje až 94 %. Pro váš high-end systém to má mnoho výhod, včetně menší spotřeby energie a celkově chladnější a tišší provoz. Odběr v pohotovostním režimu je pod 0,1 W.

Téměř neslyšitelný provoz

Vysoce výkonný ventilátor Silent Wings 3 poskytuje nejvyšší průtok vzduchu, a přitom vytváří velmi málo hluku. Toho dosahuje díky unikátnímu optimalizovanému designu lopatek spolu s pokrokovým fluidním dynamickým ložiskem a 6-pólovým motorem, který z velké části eliminuje provozní hluk, má velmi dlouhou životnost a minimální spotřebu energie.

Splňuje všechny požadavky ATX 3.0

Straight Power 12 850W je ATX 3.0 napájecí zdroj a nabízí jak nativní integraci konektoru 12VHPWR ve standardu PCIe 5.0 pro grafické karty příští generace, tak 4 konektory PCIe se 6+2 piny pro podporu současné generace grafických karet. To tento zdroj činí extrémně všestranným a je perfektní volbou pro výkonné systémy současné i budoucí.

Plně modulární design

Plně modulární design zdroje umožňuje nezapojit nevyužité kabely. To značně usnadňuje instalaci, snižuje náročnost vedení kabeláže pro úhledný interiér a v neposlední řadě zlepšuje průtok vzduchu skříní.

Klíčové vlastnosti

  • 80 PLUS Platinum účinnost (až 94 %)
  • zdroj ATX 3.0 s plnou podporou PCIe 5.0 a 6+2pin konektorových GPU
  • Zvládá masivní výkonové výkyvy
  • Prakticky nehlučný ventilátor Silent Wings 135 mm
  • Trychtýřovitý vstup ventilátoru na krytu zdroje pro lepší proudění vzduchu
  • Full bridge LLC technologie pro neporovnatelnou stabilitu signálu
  • Jedna masivní výkonná 12V větev
  • Japonské 105°C kondenzátory zajišťují maximální stabilitu a spolehlivost
  • Modulární kabely pro nejvyšší pohodlnost
  • 10 let záruky výrobce
První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama