Vyhlášení výherců velké letní soutěže se společností Asus
i Zdroj: Asus
Článek Vyhlášení výherců velké letní soutěže se společností Asus

Vyhlášení výherců velké letní soutěže se společností Asus

Václav Vlček

Václav Vlček

20. 6. 2022 14:00 1

Seznam kapitol

1. Výhry v soutěži se společností Asus 2. Správné odpovědi a výherci

Pokud jste nezapomněli hlasovat, tak jste mohli vyhrát některou z parádních cen. Ve hře byly herní výkonný nadupaný WiFi 6 router, bezdrátová myš s výměnnými spínači a nebo přenosné SSD v elegantním blikajícím balení.

Reklama

Pokud jste propásli zadání soutěže, tak se níže můžete podívat na zajímavé ceny. Vyhrát jste mohli herní výkonný nadupaný WiFi 6 router, bezdrátovou myš s výměnnými spínači a nebo přenosné SSD v elegantním blikajícím balení.

ASUS TUF Gaming AX5400

Hlavní cenou v soutěži bude tenhle nabušený herní WiFi 6 router, který vám nabídne všechny možné nejnovější technologie a udělátka. Díky nim budou putovat digitální poštovní holubi po drátech ještě rychleji a mrštněji než kdy dříve. Takže začnete vyhrávat mnohem častěji a drtivěji. Nejspíš. Protože jak říkají marketingoví pánové v Asusu:

Získejte konkurenční výhodu s tímto herním routerem WiFi 6, který vám poskytne nejrychlejší a nejplynulejší herní připojení WiFi vůbec. S ultrarychlou rychlostí WiFi až 5400 Mb/s je připraven na ty nejintenzivnější herní zápasy. Nabídne vysokou přenosovou rychlost 1024-QAM a šířku pásma  na frekvencích 20/40/80/160 MHz či Aimesh, navíc podporuje moderní síťová řešení, která zahrnují například agregaci portů.

Dedikovaný port pro hry

Vyhrazený herní port je speciální port LAN, který automaticky upřednostňuje jakékoli připojené kabelové zařízení. Nemusíte jej konfigurovat, stačí připojit herní počítač nebo konzoli k hernímu portu a již si jen užívat rychlé a stabilní připojení.

Žádné limity pro VPN a hry

S technologií VPN Fusion můžete provozovat jak VPN, tak běžné internetové připojení - a to současně v plné rychlosti. Takže i když ostatní uživatelé sítě potřebují používat VPN, můžete si stále užívat maximální herní rychlosti.

Všichni jsou vždy chráněni

Abyste měli naprostý klid, obsahuje router systém Asus AiProtection Pro, který je poháněný softwarem Trend Micro s automatickými, pravidelně aktualizovanými bezpečnostními signaturami, které chrání všechna vaše zařízení a osobní data před internetovými hrozbami.

Klíčové vlastnosti

  • Dvoupásmový herní směrovač
  • Bezdrátová přenosová rychlost: 802.11ax (2.4GHz): až 574 Mbps; 802.11ax (5GHz): až 4804 Mbps
  • Podporuje Beamforming, OFDMA, 1024-QAM, 20/40/80/160 MHz šířku pásma
  • Nová generace WiFi 6 - Vychutnejte si ultrarychlou rychlost až 5400 Mb/s díky 160 MHz kanálům WiFi 6
  • VPN Fusion - Spouštějte VPN a běžné internetové připojení současně, což umožňuje maximální rychlost hraní i v případě, že ostatní uživatelé sítě potřebují používat VPN
  • Více soukromí kdekoli - funkce Instant Guard ve spojení s GS-AX5400 zabezpečuje veřejné připojení k Wi-Fi kdekoli na světě
  • Podpora ASUS AiMesh - Vytvářejte flexibilní a bezproblémovou síť mesh v celé domácnosti pomocí routerů kompatibilních s AiMesh
  • Rozhraní: 1 x WAN (RJ45), 4 x LAN (RJ45), 1 x USB 3.2 Gen 1
  • Robustní odolné provedení

Když ho nevyhrajete v soutěži, koupit se dá ZDE.

ROG Gladius III Wireless

Tuhle hbitou bezdrátovou myšku jsme testovali nedávno i my a Davidovi se líbila. Jednoduchý tvar, co dobře padne do ruky, snadno výměnitelné mikrospínače, žádné dráty a dlouhá výdrž. No prostě co víc si přát. Pánové z Asusu totéž řeknou trochu rozmáchleji.

Špičkový optický snímač vám poskytne dokonalou přesnost. Nabízí rozlišení v rozsahu 100 až 26 000 DPI. Gladius III zaznamenává pohyb opravdu bezchybně  – s rychlostí až 400 palců za sekundu a zrychlením 50 G. Rychlost snímání 1 000 Hz pak nabízí odezvu bez zpoždění pro okamžité ovládání.

Myš ROG Gladius III je vybavena optickým snímačem s rozlišením 19 000 DPI, který je speciálně vyladěn na 26 000 DPI.

Snadná výměna spínačů

Na těle myši najdete celkem 6 programovatelných tlačítek, ale co vás bude zajímat nejvíce? To jsou dvě hlavní tlačítka myši a přepínače, které leží pod nimi. Každý hlavní spínač je umístěn v zásuvce ROG Push-Fit Switch Socket II, což je exkluzivní systém rychlé výměny, který vám umožní snadno vyměnit spínače za jakékoli kompatibilní 3pinové modely nebo nejnovější 5pinové optické mikrospínače Omron.

Vyrazte do boje

Myš je vybavena mikrospínači ROG s životností až 70 milionů kliknutí s pozlacenými elektro spoji, které zvyšují odolnost. Mechanismus otočného tlačítka pak minimalizuje vzdálenost mezi tlačítkem myši a spínačem, což zajišťuje téměř okamžitou odezvu kliknutí. Vyladěný firmware navíc odfiltruje neúmyslná kliknutí.

Něco navíc

Myš je vybavena extrémně flexibilním a lehkým kabelem, který minimalizuje zadrhávání a maximalizuje pohyb. Integrované 100% teflonové (PTFE) nožičky pak zajišťují snadné klouzání po jakémkoli povrchu. Zaručeně vás zaujme i integrované osvětlení ROG Aura RGB.

Klíčové vlastnosti

Herní myš s vysokým výkonem, bezdrátová. Tři režimy připojení - 2,4 GHz, Bluetooth a USB kabel. Výdrž baterie až 96 hodin (Bluetooth).Optický snímač s rozlišením 19000 DPI, vyladěný až na 26000 PDI. Ergonomický tvar. Push-Fit Switch Socket II zajišťuje kompatibilitu s mechanickými i optickými mikrospínači Omron. Flexibilní kabel ROG Paracord. 100% TPFE nožičky pro hladké klouzání. Laserem gravírovaná značka ROG. RGB osvětlení. Mechanismus otočného tlačítka. Paměť pro 5 profilů. 6 programovatelných tlačítek. Software Armoury Crate.

Pokud nepřijde štěstíčko, tak můžete pořídit třeba u našeho parťáka ZDE.

ROG Strix Arion S500

Když je něco ROG, tak je to určené pro hráče. Jako třeba tohle externí SSD, které připojíte i k nejnovějším USB poslední generace a pak můžete přesypat těch 500 GB dat dřív, než se pořádně roztočí plotny mechanické disku. No, možná to bude trvat trošku déle, ale jen o málo. A navíc má RGB blikátka! Otestovali jsme ho tady.

ASUS ROG Strix Arion S500 je externí SSD disk, který disponuje kapacitou 500 GB a zvládá rychlý přenos dat rychlostí až 1050 MB/s. Díky tomu je vhodný nejen na každodenní práci, ale hodí se i pro hráče počítačových her.

  • Kapacita 500 GB
  • Přenost dat rychlostí až 1050 MB/s
  • ASUS Aura Sync osvětlení

Rychlost

ASUS ROG Strix Arion S500 je externí SSD disk, který vyniká svou schopností rychlého přenosu dat rychlostí až 1050 MB/s. S pamětí DRAM a velkou SLC cache pomáhá prodloužit svou životnost. Soubor o velikosti 100 GB můžete touto rychlostí přesunout už za dvě minuty.

Chlazení

Pouzdro externího SSD disku ASUS ROG Strix Arion S500 je vyrobeno z hliníkové slitiny. Uvnitř pouzdra se nachází 1,5mm termovložka, která pomáhá udržovat provozní teplotu disku na optimální úrovni, čímž disk šetří a umožňuje rychlý přenos dat.

Ochrana dat

ASUS ROG Strix Arion S500 je externí SSD disk, který je chráněn softwarem NTI Backup Now EZ, který ochraňuje vaše data před útoky virů a kolapsem hardwaru. Dostupnou funkci obnovy dat využijete například při neúmyslném smazání souboru.

Klíčové vlastnosti

Asus ROG Strix Arion S500 je SSD disk o kapacitě 500 GB, rozhraní USB 3.2 Gen 2x1, rychlosti 10 Gbps. Disk je kompatibilní s operačními systémy Windows 7, 8.1, 10, Mac OS Catalina nebo novějšími, Chrome OS, Android zařízeními podporujícími funkci OTG. Balení obsahuje USB-C to USB-C kabel. Rozměry disku jsou 124,6 × 47,8 × 10,9 mm, hmotnost je 107 g.

Pokud nezacinká výhra, pořídíte ho třeba u našeho partnera ZDE.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama