Asus ProArt B550-CREATOR: Luxusně vybavená deska
i Zdroj: PCTuning.cz
Procesory, Paměti, Desky Článek Asus ProArt B550-CREATOR: Luxusně vybavená deska

Asus ProArt B550-CREATOR: Luxusně vybavená deska | Kapitola 3

Z. Obermaier

Z. Obermaier

31. 5. 2021 13:00 14

Seznam kapitol

1. Luxus ve střední třídě 2. Testovací sestava 3. Představení desky – Obsah balení 4. Základní deska – layout 5. Specifikace desky a software
6. Bližší pohled na desku a teploty 7. Napájení desky 8. BIOS 9. Přetaktování 10. Hodnocení

I když je čipset B550 určený do střední třídy, Asus tuto desku vybavil opravdu královsky. Má dva porty Thunderbolt 4, dvě síťové karty pro 2.5 GbE, silné napájení a samozřejmě PCIe 4.0. Jde jednoznačně o nejvybavenější desku s B550 na trhu.

Reklama

Představení desky – Obsah balení

Deska k nám dorazila v kompletním prodejním balení. Přesně takhle si ji můžete koupit v českých obchodech. V tuto chvíli je už běžně k dostání. Cena je na desku s B550 bohužel poměrně vysoká. Za 6300 korun už můžete mít skoro jakoukoliv B550 nebo i levné desky s X570. Žádná ale nebude mít Thunderbolt 4. O nejdražší desku s B550 také nejde, jsou i dražší.

Asus ProArt B550-CREATOR: Luxusně vybavená deska
i Zdroj: PCTuning.cz

Obsah balení a příslušenství

Krabicemá tradiční design komponent ProArt CREATOR – černo–zlatou krabici s logem a popisem nejdůležitějších vlastností desky. Ve stejném balení dnes koupíte i další produkty této řady. Následuje pohled na příslušenství, které je dnes celkem slabé:

Asus ProArt B550-CREATOR: Luxusně vybavená deska
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě základní desky, je součástí balení pouze několik kousků příslušenství. V balení najdete arch různých nálepek, manuál a DVD s drivery. Dále jsou zde dva kabely SATA, dvě teplovodivé nálepky na disky M.2, redukce na DP a speciální karta na aktivaci aplikace Express. Výpis obsahu balení následuje:

  • Manuály a DVD
  • 2× kabel SATA
  • Sada teplovodivých polštářků k M.2 disku
  • Q–konektory
  • DP redukce

Cena desky: 6200 Kč s DPH

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama