Děsivé je nejen to, že cenzura webu prošla, ale jak to šlo snadno
i Zdroj: PCTuning.cz
Internet Článek Děsivé je nejen to, že cenzura webu prošla, ale jak to šlo snadno

Děsivé je nejen to, že cenzura webu prošla, ale jak to šlo snadno | Kapitola 6

Michal Rybka

Michal Rybka

15. 4. 2016 03:00 89

Seznam kapitol

1. Kreativní výklady 2. Zakázané ovoce 3. Lidé nejsou soudní, takže... 4. Vše špatné může zmizet 5. Nechte to na odbornících! 6. S hazardem jsme zatočili!

V době, kdy soudruh Babiš pod ochranou Strany zahajoval svoji zářnou kariéru, jsme se zbavili vedoucí úlohy komunistů a věřili, že se cenzury zbavíme jednou a provždy. Dnes se nám díky němu – pochopitelně jen s těmi nejbohulibějšími úmysly – cenzura vrací, přestože před ní osobnosti českého internetu varují.

Reklama

Důvěra Sněmovny je obrovská a díky tomu, že Babiš je nejen ministrem financí a zkušeným podnikatelem, ale také mediálním magnátem, se to snad podaří vysvětlit i prostým daňovým nevolníkům, kteří mu v roce 2014 s důvěrou vložili do rukou svoje osudy.

Už se hazardu nemusíme bát, rozhodovat se, zda ony weby navštívíme, a přemýšlet každý za sebe, zda si na nich zahrajeme. Tato tíže svobody už spočine na ramenech státní správy – a jestli to půjde takhle dál, náš život bude stále lehčí, přehlednější, jednodušší, bezkonfliktnější a pohodlnější, podobně jako život našich předků, kteří rovněž netrpěli rozervanými a konfliktními informacemi, o vše se postaral laskavý a všemocný monarcha, kalif či císař.

Děsivé je nejen to, že cenzura webu prošla, ale jak to šlo snadno
i Zdroj: PCTuning.cz

Lehkost, s jakou jsme udělali první kroky a neuvěřitelné ticho, se kterým to většina společnosti přijala, bez pochyby naznačuje, že tentokrát už to fungovat bude. Bude to paráda!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama