Escape Dead Island: komiksový ostrov plný zombií
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Escape Dead Island: komiksový ostrov plný zombií

Escape Dead Island: komiksový ostrov plný zombií | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 11. 2014 14:00 5

Seznam kapitol

1. Dead Island se rozrůstá 2. Když dva dělají totéž, není to totéž 3. Hardwarově nenáročná hra 4. Jakákoliv podobnost je čistě náhodná
5. Souboje pobaví, mají však i své chyby 6. Občas selžou prsty i taktika 7. Prázdnota kam se podíváš 8. Escape Dead Island – závěrečné shrnutí a hodnocení

Při pohledu do kalendáře zjistíte, že už to jsou tři roky, co mezi nás dopadla hra, která přinesla vše, po čem naše hráčská srdce tenkrát tolik prahla - otevřený herní svět, široké možnosti vyrábění zbraní a hlavně spousty krvelačných zombie. Před vydáním regulérního druhého dílu Dead Islandu jsme se dočkali levobočka. Jaký je?

Reklama

Escape Dead Island není špatná hra, přijmeme-li skutečnost, že se jedná o lowendového levobočka, který toho se původní hrou nemá moc co společného. Největší předností této hry je poměrně komplexní soubojový systém a hratelnost, která hráče nutí ke stealth postupu a vůbec k přemýšlení.

Na druhou stranu, soubojový systém umí být i nespravedlivý, což o vyšší bodové ohodnocení připravilo i mnohem lepší hry, než je právě Escape Dead Island. A když k tomu navíc připočteme, že zde citelně chybí i něco zajímavého (bastlení zbraní, levelování postavy, otevřený herní svět, postranní questy, logické zádrhely, speciální předměty, epický příběh nebo třeba i trošku propracovanější grafika), výsledek asi nikoho nepřekvapí. Escape Dead Island si s chutí kupte, ale teprve až bude za pár dolarů ve slevě.

Escape Dead Island: komiksový ostrov plný zombií
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama