LEGO Super Mario a princezna Peach: Konečně dobrodružství s princeznou!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek LEGO Super Mario a princezna Peach: Konečně dobrodružství s princeznou!

LEGO Super Mario a princezna Peach: Konečně dobrodružství s princeznou! | Kapitola 7

Michal Rybka

Michal Rybka

7. 8. 2022 04:00 12

Seznam kapitol

1. Vytřískat maximum 2. Dva instalatéři a jedna princezna 3. Mario žije! 4. Bez mobilu ani ránu
5. I princezny se musejí aktualizovat! 6. Stavíme Pana Houbičku 7. Pro každého, kdo si chce hrát

Nintendo je známé tím, že si žárlivě střeží svoje duševní vlastnictví – a dokáže ho vytěžovat znova a znova. Důkazem jsou nejen nové hry, ale také současné hračky od LEGA.

Reklama

Stavebnice s Mariem a princeznou Peach tvoří celý set. Můžete mít set s Mariem, set s Luigim, set s princeznou Peach, Bowsera i se vzducholodí, velké i malé rozšiřující sety, které někdy přidají jen pár postaviček, jindy celé budovy – a také převleky pro postavy. Pokud jste přemýšleli nad tím, proč si postavy dokončujete, pak vězte, že existují i samostatné „převleky“ pro Maria: Tučňák, Žába, Včela a Tanuki Mario!

Pokud jde o princeznu, k ní existuje celý rozšiřující set s menším hradem, ale taky s velkým hradem. Pokud máte Mario pozitivní potomky, nabízí tahle série možnost dodávat větší i menší dárky – podle vaší kapsy a podle příležitosti. Není to klasická hra, ale je to hračka – a jako taková bude fungovat pro každého, kdo si chce hrát.

Ano, uznávám, není to pro každého – já sám se osobně těším na jiné LEGO, na LEGO Atari 2600. Je to jenom stavebnice, nefunkční replika – a je tedy pěkně mastná, za její cenu si klidně koupíte tři skutečná Atari 2600 – ale co se už dá dělat :)

Každému co jeho jest. Osobně mě těší, jak LEGO v poslední době jede: Najdeme u něj klasické hračky, levné sety, drahé sety, příšerně drahé megasety pro fanoušky Star Wars i Harryho Pottera, technické modely, jako je Saturn V, i sety, které jsou míněné jako dekorace. Časy, kdy se LEGO pokoušelo prosadit se svými vlastními interaktivními sety, jako bylo LEGO Galidor, jsou dávno pryč, dnes sází na známé značky, spolupracují jak s velkými firmami, tak i s komunitou a s fanoušky – a jsou úspěšní!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama