Letsplay: Divné umění hrát hry a divná posedlost to sledovat
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Letsplay: Divné umění hrát hry a divná posedlost to sledovat

Letsplay: Divné umění hrát hry a divná posedlost to sledovat | Kapitola 2

Michal Rybka

Michal Rybka

18. 1. 2019 03:00 28

Seznam kapitol

1. Dostaňte se přes to 2. Hodiny frustrace v dvouminutové hře 3. Když nemohou přestat 4. Pro digitální gladiátory 5. Poprvé...

Kdo vytvořil nejbrutálnější torture porno současnosti? Ujetí Korejci, všeho schopní Japonci a nebo snad německá avantgarda? Ne, je to hra, která se jmenuje Getting Over It with Benett Foddy. Je to hra určená pro určitý typ lidí – aby jim ublížila! A Bože, ona jim ubližuje, jak jim ubližuje!

Reklama

Tohle, právě tohle je taková finální frustrace pro každého, kdo si na hře vylámal zuby anebo jí prošel s nalomenou psychikou. Tohle, ta jednoduchost, ta lehkost. To udělalo z Getting Over It naprostou legendu. Sledovat ty nešťastníky, jak trpí, je mimořádně kruté a zároveň zábavné. Celá ta ptákovina je tak povedená, že k ní vznikla dokonce i animovaná parodie…

 a rovněž také „pátá světově nejtišší letsplay“.

Ono je vlastně celkem jedno, na kterého youtubera se díváte, ty záchvaty zuřivosti, fáze vyjednávání, vzteku a deprese jsou u všech velice podobné. Na začátku je každý frajer, pak se to toho pustí – a pak to začne. Celá věc začala žít svým vlastním v takovém stylu, že najdeme dokonce i animaci, která si z youtuberů hrajících Getting Over It dělají prču. A je to věru povedená animace!

Sadistická hra se stala tak legendární, že se dokonce dočkala vlastního easter eggu v Just Cause 4. V něm dojdete k vrcholu kopce, kde objevíte hrnec a krumpáč... a když si do hrnce vlezete, uslyšíte komentář namluvený přímo Foddym. S pseudofilozofickými řečmi, to se ví. Ale je to jenom takový fórek.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama