Mody pro Zaklínače 3: divoký hon za lepším zážitkem
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Mody pro Zaklínače 3: divoký hon za lepším zážitkem

Mody pro Zaklínače 3: divoký hon za lepším zážitkem | Kapitola 4

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

25. 7. 2017 03:00 12

Seznam kapitol

1. Úvodní máchnutí mečem 2. Meč minulosti 3. Meč vybroušený do krásy 4. Lehký meč
5. Krvavý meč 6. Ve Znamení alchymie 7. Čarovný meč na konec

Hleďte všichni, na vědomost se dává, že zaklínač Geralt ze slavné školy Vlka bude upgradován, vylepšen a všemožně doladěn. Všichni jsou zváni, na každého se dostane. Modů je dostatek, úprav také, ba i modifikací máme habaděj. Neváhejte, stahujte, instalujte, zkoušejte. Budete jedině potěšeni a spokojeni.

Reklama

Lehký meč

Těchto pár modů je určeno pro vyváženější hraní. Celkem usnadní vaše křížové tažení za hledáním Ciri, ale ne natolik, abyste mohli hrát s pivem v jedné ruce a otvírákem v druhé.

Fast Travel from Anywhere je cestovatelsky přívětivý mod, neboť značně šetří Geraltovi podrážky a Klepně podkovy – a vám čas. Dovoluje totiž rychle putovat po světě i bez toho, abyste se museli trmácet k plesnivé ceduli. A přiznejme si, pokud jste zrovna vyrazili někam na zkušenou a cedule v nedohlednu, je úmorné vracet se přes půl mapy kvůli rychlému cestování. Důležité je newarpovat v průběhu questů, hra může pak spadnout. Tvrďáci, kteří celý svět Zaklínače prošlapou po svých a mají tudíž slevu u kováře a v obuvnictví, tento mod patrně nepoužijí.

Rychlé cestování tak, jak ho známe z mnoha jiných her.
i Zdroj: PCTuning.cz
Rychlé cestování tak, jak ho známe z mnoha jiných her.

Crossbow damage boost je velice užitečný, protože zvyšuje základní poškození kuše s tím, jak se zvyšuje vaše úroveň. Zatímco na začátku hry menší damage nevadí, časem a s vyšším levelem nepřátel již nestačí a Wyverna si vašimi šipkami maximálně ze zubů vyšťourá svůj oběd. Účinnost mečů a Znamení se zvyšuje, ale kuše zaostává. Sice tomu trochu pomůžou lepší a výkonnější šipky, ale právě tento mod zásadně zvyšuje použitelnost šipkometu během celé hry. Nejedná se jen o zvýšení damage, ale celkové vyvážení a vybalancování. Takže ostrostřelci neváhejte.

111 Hitpointů, to je sotva pár kapek.
i Zdroj: PCTuning.cz
111 Hitpointů, to je sotva pár kapek.

Ovšem 401 HP, to už je menší kyblík.
i Zdroj: PCTuning.cz
Ovšem 401 HP, to už je menší kyblík.

Better Trophies kompletně pozmění statistiky a bonusy, které přidávají trofeje z monster. Originálně jsou všechny bonusy velmi podobné a téměř nemá smysl se zabývat tím, jaká příšerná hlava se vám zrovna na boku Klepny houpe. To se nyní mění a s trofejemi se dá taktizovat, jelikož každá má svoje unikátní statistiky. Hodí se vám zrovna odolnost proti krvácení a větší zranění vůči upírům nebo dáte přednost hamižnosti a zvýšíte si o patnáct procent výdělek za zakázky? Nevýhodou je, že sebou poté budete vláčet hromadu useknutých hlav, a ty už něco váží.

Hlavy dohromady, každá se bude hodit.
i Zdroj: PCTuning.cz
Hlavy dohromady, každá se bude hodit.

Problém s nosností vyřeší 90000 Weight Limit. Díky tomuto vykutálenému modu unesete hromadu zbytečných krámů a haraburdí. Co hromadu, přímo horu. Možná ale pak vaše bezedné kapsy budou krapet nepřehledné. Ale jestli jste pobertové a rádi křečkujete vše, co se dá sebrat a ukrást, přijdete si na své.

Teď už můžete na Geralta naložit víc, než jste schopni za celou hru pobrat.
i Zdroj: PCTuning.cz
Teď už můžete na Geralta naložit víc, než jste schopni za celou hru pobrat.

Always Full Exp zajistí, abyste za splněné úkoly inkasovali pořádný ranec zkušeností. Zvolit si můžete z několika variant, jak budou zkušenostní body distribuované.

Existují další spousty modů podobného ražení. Některé hru dle mého až příliš zjednodušují a můžete se pak ochudit o správný zážitek. Ale vše je samozřejmě ve vaší moci.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama