Nehody, náhody, katastrofy: Jak popravit telefon?
i Zdroj: PCTuning.cz
Mobilní zařízení Článek Nehody, náhody, katastrofy: Jak popravit telefon?

Nehody, náhody, katastrofy: Jak popravit telefon? | Kapitola 4

Michal Rybka

Michal Rybka

15. 2. 2019 03:00 43

Seznam kapitol

1. Potupa 2. Gravitace 3. V bezpečí domova 4. Obrněnci 5. Podle návodu 6. Vyvrtejte si jacka

Jupí! Zničil jsem další telefon! Tentokrát šlo o mimořádně trapnou příhodu, kdy potichu jako Jack v Titanicu sklouzl pod hladinu vody v dřezu, zatímco jsem si dával šlofíka. Pár hodin pod hladinou saponátu jej zneprovoznilo stejně spolehlivě jako ledové vody severního Atlantiku. Nuže, učiňme tryznu za všechny utopené, rozmlácené a přejeté telefony!

Reklama

Pokud vám s frustrací nepomůže Bob anebo pracujete v nebezpečném prostředí, je tu stále možnost ve formě odolného telefonu (rugged phone). My jsme zkoušeli MyPhone Hammer Energy LTE 18x9 – a rozbít se nám ho nepovedlo. Rozhodně to ale není odolný telefon jediný – ale když už vám telefon padá a dějí se mu jiné hrozné věci, je dobré zvolit model, který je na to stavěný.

Velmi zvláštní kategorie jsou lidé, kteří ničí telefon úmyslně. Někdo to dělá v rámci marketingové soutěže, někdo v rámci stupidních internetových výzev, někdo je prostě trouba. Napadlo by vás položit si telefon na trampolínu a začít na ni skákat? Nebo ho prsty držet nad kanálem? Následující video je poněkud děsivé!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama