Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob

Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

6. 8. 2018 03:00 28

Seznam kapitol

1. Bioshock 2: Minerva´s Den 2. Zaklínač 3: O vínu a krvi 3. The Elder Scrolls: The Shivering Isles, Dragonborn 4. Dying Light: The Following 5. Dragon Age: Awakening, Fallout 3: Point Lookout 6. GTA IV: The Ballad of Gay Tony, Borderlands 2: Tiny Tina´s Assaoult on Dragon Keep
7. Half Life: Opposing Force, HL2: Episode Two 8. Baldur´s Gate II: Throne of Bhaal, AOE II: The Conquerors 9. Diablo II: Lord of Destruction, Warcraft III: The Frozen Throne, SC II: Legacy of the Void 10. Left Behind, Undead Nightmare 11. Několik dalších tipů

Stahovatelný obsah či datadisky jsou neodmyslitelnou součástí každé větší hry, ať už úspěšné nebo neúspěšné. Až na DLC totiž vydavatel a vývojář začne pořádně vydělávat. Většina DLC je proto spíše do počtu, najdou se ovšem i DLC, která (téměř) překonala kvalitu původní hry a zapsala se do dějin. Tady je máte v celé své kráse.

Reklama

The Ballad of Gay Tony

  • Vyšlo ke hře: GTA IV
  • Datum vydání: 13. dubna 2010
  • Hodnocení: nedostatek hodnocení / 8,0 b

Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob
i Zdroj: PCTuning.cz

Ke GTA IV vyšla dvě příběhová rozšíření, přičemž The Ballad of Gay Tony je druhým z nich. Ve hře se stáváte Luisem Fernandem Lopezem, bývalým drogovým dealerem a současným bodyguardem Anthonyho Prince (Gay Tonyho). Vaším úkolem je pomáhat Tonymu, tedy plnit za něj některé mise, které vás uvedou do obchodu s drogami, lichvářství i do fungování mafiánské rodiny jako celku.

Kromě nových misí jsou k dispozici také nové vedlejší aktivity a práce, jako je BASE dumping, Club Management (práce vyhazovače v nočním klubu, případně pomocníka VIP zákazníků), Triathlon závody, Underground Fight Tournament (zápasení v ringu nebo práce bookmakera) a Drug Wars (převážení drog).

Asi ani nemusím pokračovat dále k obligátnímu „datadisk taktéž přinesl hromadu nových zbraní…“ aby vám bylo jasné, že The Ballad of Gay Tony je skutečně pestrý datadisk, který by klidně obstál jako samostatná hra. Více takových datadisků!

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

  • Vyšlo ke hře: Borderlands 2
  • Datum vydání: 25. června 2013
  • Hodnocení: 87 % / 8,6 b

Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud jste si mysleli, že po šílenostech ve hře Borderlands 2 vás už nic nepřekvapí, tak jste se šeredně mýlili. Mohl vás o tom přesvědčit v pořadí čtvrtý (a zároveň poslední) datadisk s názvem Tiny Tinas Assault on Dragon Keep.

Pokud jste při hraní byli pozorní, potom je vám jasné, že tento datadisk sleduje příběh té šílené malé holčičky Tiny Tiny. Malá Tina se společně s prvními Vault Huntery rozhodne hrát hru s názvem Bunkers and Badasses, což je ekvivalent deskové hry Dungeons & Dragons.

Šílená malá holčička (ach, jaký to rozkol mezi jejím vzhledem a chováním) se přitom stává Bunker Masterem a začne vám servírovat svůj vlastní příběh. V něm budete muset vysvobodit královnu z pařátů ďábelského kouzelníka, v podání Tiny to ale hezky pěkně lítá. Víc než v pohádce od Hanse Christiana Andersena.

Recenze Borderlands 2

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama