Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob

Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

6. 8. 2018 03:00 28

Seznam kapitol

1. Bioshock 2: Minerva´s Den 2. Zaklínač 3: O vínu a krvi 3. The Elder Scrolls: The Shivering Isles, Dragonborn 4. Dying Light: The Following 5. Dragon Age: Awakening, Fallout 3: Point Lookout 6. GTA IV: The Ballad of Gay Tony, Borderlands 2: Tiny Tina´s Assaoult on Dragon Keep
7. Half Life: Opposing Force, HL2: Episode Two 8. Baldur´s Gate II: Throne of Bhaal, AOE II: The Conquerors 9. Diablo II: Lord of Destruction, Warcraft III: The Frozen Throne, SC II: Legacy of the Void 10. Left Behind, Undead Nightmare 11. Několik dalších tipů

Stahovatelný obsah či datadisky jsou neodmyslitelnou součástí každé větší hry, ať už úspěšné nebo neúspěšné. Až na DLC totiž vydavatel a vývojář začne pořádně vydělávat. Většina DLC je proto spíše do počtu, najdou se ovšem i DLC, která (téměř) překonala kvalitu původní hry a zapsala se do dějin. Tady je máte v celé své kráse.

Reklama

Throne of Bhaal

  • Vyšlo ke hře: Baldur

    s Gate II
  • Datum vydání: 21. červen 2001
  • Hodnocení: 88 % / 8,8 b

Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob
i Zdroj: PCTuning.cz

Košatý datadisk k velmi košaté hře, který můžete rozehrát jako samostatnou hru, ale vzhledem k tuhosti a nápaditosti soubojů se to spíš nedoporučuje. Throne of Bhaal nepřináší žádné novinky jako spíše více toho samého, což je v případě datadisku k jedné z nejlepších RPG všech dob, jedině dobře.

The Conquerors

  • Vyšlo ke hře: Age of Empires II
  • Datum vydání: 24. října 2000
  • Hodnocení: 88 % / 9,0 b

Nejlepší herní rozšíření (DLC) všech dob
i Zdroj: PCTuning.cz

Náplní The Conquerors, datadisku k realtimové strategii Age of Empires II jsou 4 nové kampaně. V nich vás hra dostává do pozice historických postav jako je Atila Hun nebo El Cid, se kterými řešíte zapeklité úkoly, které svého času museli řešit i oni.

S novými vůdce se pojí také nové národy a tudíž i nové jednotky, budovy a vývojový stroj technologií. Tomu se potom musíte přizpůsobit stylem boje, protože každý národ má přednosti a slabiny trošku někde jinde.

Fanoušci hry si svého času navíc hodně pochvalovali přepracovanou AI, díky níž začátečníci dostali větší šanci v náročnějších misích, zatímco pokročilejší hráči v počítačovém protivníkovi konečně objevili důstojného soupeře. Suma sumárum, vydalo by to i na slušnou samostatně stojící hru. Jako datadisk se jednalo o velký nadprůměr.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama