Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek? | Kapitola 2

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 12. 2015 03:00 13

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Adventury 3. Strategie 4. Akční
5. Závodní hry a hry pro vaše děti a příležitostně hrající přítelkyně 6. RPG 7. Dárky pro náročné hráče

Patříte mezi nešťastníky, kteří ještě nemají pokoupeny všechny vánoční dárky? Nebo byste si snad chtěli udělat radost sami? Potom se inspirujte naším vánočním článkem, v němž vám dáme tipy na perfektní dárky pro vášnivé hráče.

Reklama

Adventury

Tento rok jsme se dočkali hned několika zajímavých adventur. Namátkou dvojice her od Telltale Games – Tales from the Borderlands a Game of Thrones. Bohužel ani jedna z nich zatím není k dispozici v krabicové verzi, takže vedle jedné příběhové pecky jsme se museli obrátit do minulosti a sáhnout pro dvě starší hry.

Life is Strange

Life is Strange je jedno z nejpříjemnějších herních překvapení roku 2015. Epizodicky vydávaná third person adventura zasazená do světa dospívající mládeže vypráví příběh o přátelství a sleduje efekt motýlích křídel. Hra se zaměřila na silně filmový zážitek, což v tomto případě není na škodu, ale pro užitek. Zvláště sympatické jsou potom možnosti volby, které se po čase projeví lépe, nežli v případě The Walking Dead.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Life is Strange na stránkách Metacritic.

Sherlock Holmes: Crimes

&

Punishments

Společnost Frogwares se proslavila poměrně klasickými 3D adventurami z prostředí Sherlocka Holmese. Sherlock Holmes: Crimes & Punishments je přitom jejich zmodernizovanou verzí, která jde daleko za dříve představené možnosti. Především je třeba vyzdvihnout možnost vést své vlastní vyšetřování a to se vším všudy – se sbíráním důkazů, prošetřováním výpovědí i děláním závěrů. Z toho vyplývá, že se můžete také zmýlit. Podaří se vám chytit skutečného zločince, nebo do vězení poputují nevinní?

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Sherlock Holmes: Crimes & Punishments na stránkách Metacritic.

Vanishing of Ethan Carter

Vanishing of Ethan Carter je netradiční příběhová hra, která vás nesvazuje svými pravidly a ani nezatěžuje nějakými obtížnějšími herními principy. Ve hře se stáváte okultním detektivem Paulem Prospero a vydáváte se do Red Creek Valley vypátrat, co se stalo s pohřešovaným chlapcem Ethanem Carterem. Přitom budete prozkoumávat lokace, hledat různé indicie, kochat se krajinou a chvílemi se i bát. Pokud vás od koupě hry odrazovala absence českého jazyka, tak nyní se již nemusíte bát. Po registraci hry na Steamu si můžete stáhnout velmi kvalitní český překlad, takže si ji skvěle užijí i anglicky nemluvící hráči.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Vanishing of Ethan Carter na stránkách Metacritic.

Další tipy:

The Night of the Rabbit

The Walking Dead

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama