Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek? | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 12. 2015 03:00 13

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Adventury 3. Strategie 4. Akční
5. Závodní hry a hry pro vaše děti a příležitostně hrající přítelkyně 6. RPG 7. Dárky pro náročné hráče

Patříte mezi nešťastníky, kteří ještě nemají pokoupeny všechny vánoční dárky? Nebo byste si snad chtěli udělat radost sami? Potom se inspirujte naším vánočním článkem, v němž vám dáme tipy na perfektní dárky pro vášnivé hráče.

Reklama

Dárky pro náročné hráče

Pokud byste svému milému pařanovi chtěli udělat radost nad rámec hry, potom nezbývá, než sáhnout po nějaké vylepšené edici.

Tyto edice obvykle obsahují samotnou hru a další tematické doplňky, například mapy, klíčenky, sošky, knihy ale třeba i elektronické bonusy v podobě nové mapy nebo skinu.

Z vlastních zkušeností musím říci, že speciální edice her jsou perfektní dárky. Hráčům udělají velkou radost. Sami si ji totiž moc často nekoupí, peníze navíc jim přijdou jako vyhazování. Pokud tedy máte dobře zmapovaný vkus obdarovávaného a chtěli byste mu věnovat hodnotnější věc, speciální edice bude perfektní.

Titanfall (Collector´s

Edition

)

  • Cena: 8499 Kč

Multiplayerová FPS hra Titanfall zaujala novými možnostmi pohybu. Hráči se nepohybují pouze ve vertikální poloze, ale také horizontálně, což otevírá docela nové možnosti boje. Co se týče této sběratelské edice, jedná se o to nejdražší, co na českém trhu pořídíte. Sběratelská edice Titanfallu totiž obsahuje masitý artbook, plakát titána a 45cm dioráma s titánem třída Atlas a LED podsvícením. Ten si můžete dát třeba pod stromeček místo betlému.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

The Witcher 3: Wild Hunt (Collector´s

Edition

)

  • Cena: 6990 Kč

Další velmi zajímavou sběratelskou edicí je ta, která byla vydána ke hře Zaklínač 3: Divoký hon. V této edici najdete zaklínačský medailonek, mapu, artbook, soundtrack, herního průvodce a co je vůbec to nejlepší – 2 balíčky gwintových karet a figurku Geralta bojujícího s Grifem o velikosti 33 × 24 × 26 cm.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

ArmA 3 (Special Edition)

  • Cena: 4999 Kč

Zapálené milovníky vojenských simulátorů pak určitě zaujme speciální edice českého titulu ArmA 3. Vedle samotné hry tato edice obsahuje čtverečkovaný blok s motivem ArmA 3, laserem vyřezávanou 3D postavičku o velikosti 6 × 9 × 6 cm, medaili z ryzího stříbra, tričko, USB ve tvaru nábojnice, mapu Altis a Stratis, klíčenku a propisku.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Fallout 4 (Pip-Boy Edition)

  • Cena: 4899 Kč

Nemohu zapomenout ani na Pip-Boy edici Fallout 4. Jak napovídá samotný název edice, balení obsahuje nositelného Pip-Boye. Šikovný Falloutí pomocník se přitom dá propojit s mobilem a používat jej jako druhou obrazovku ve hře. Pokud byste ho pak chtěli odložit, můžete k tomu použít speciální stojánek. A nakonec se dočkáte ještě plakátu, steelbooku a zajímavého cestovatelského pouzdra.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Free-to-play hry, kredit, body a herní merchandising

Hry typu World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships, Dota 2 nebo League of Legends nelze koupit v krabici. Přesto baví miliony lidí.

Pokud byste chtěli udělat radost zarytému fanouškovi těchto titulů, s běžnými hrami dost často nepochodíte. Přesto existuje řešení. Jedná se o nákup herní měny nebo přímo bonusových předmětů jako jsou tanky, letadla nebo herní skiny. Chcete-li se vydat touto cestou, navštivte domovskou stránku dané hry a pokračujte podle instrukcí na ní uvedených.

U konzolových hráčů je situace ještě jednodušší. Můžete jim totiž nadělit předplacený kredit pro nákup v obchodech s hrami, nebo rovnou předplacené karty služeb PSN a Xbox Live. Tyto karty lze běžně koupit v obchodech jako je JRC, CZC, Alza atd. a to ve fyzické podobě.

Podrobný návod na nákup a nabití různých druhů kreditů najdete v našem samostatném článku.

Pravděpodobně úplně posledním způsobem, kterak můžete udělat radost zapálenému hráči, je herní merchandising. To znamená mikiny, trička, přívěsky, figurky, hrníčky, plyšáky, tašky, šperky, ruční zbraně, stolní hry a další miliony věcí. Bohužel pokud se chystáte na něco exotického, stále je třeba hledat za hranicemi České republiky. Začít můžete třeba na těchto místech:

https://www.jinx.com/

https://forbiddenplanet.com/

http://www.gamerprint.co.uk/

https://www.insertcoinclothing.com/

http://www.thinkgeek.com/

http://www.firebox.com/

Představila jsem vám několik věcí, jimiž byste pod stromečkem mohli udělat radost oddanému hráči videoher. Doufám, že se vám některé tipy zamlouvají. Přeji vám šťastné Vánoce a poklidný vstup do nového roku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama