Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek? | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 12. 2015 03:00 13

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Adventury 3. Strategie 4. Akční
5. Závodní hry a hry pro vaše děti a příležitostně hrající přítelkyně 6. RPG 7. Dárky pro náročné hráče

Patříte mezi nešťastníky, kteří ještě nemají pokoupeny všechny vánoční dárky? Nebo byste si snad chtěli udělat radost sami? Potom se inspirujte naším vánočním článkem, v němž vám dáme tipy na perfektní dárky pro vášnivé hráče.

Reklama

Akční

V roce 2015, stejně jako v předchozích letech, vyšla spousta akčních her z AAA produkce. Přitom jsme se dočkali takových pokračování populárních herních sérií, ale také zcela nových značek.

GTA V

Dobrodružství Franklina, Michaela a Trevora tento rok dorazilo také na naše PC. S sebou si přitom vzalo vylepšené grafické zpracování, možnost pohledu z vlastních očí (nedoporučuji při automobilových honičkách s policisty či jinými mafiány), vyleštěný filmový mód a mnoho dalších zajímavých drobností. Pro milovníky akčních her v otevřeném herním světě opravdu nelze doporučit nic lepšího. Více informací se dozvíte v naší recenzi.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry GTA V na stránkách Metacritic.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Kolem závěrečného dílu série Metal Gear se snášelo hned několik otazníků, ale nakonec vše dobře dopadlo. Hideo Kojima sice po zdlouhavém procesu opustil Konami, aby založil vlastní vývojářské studio a začal spolupracovat se Sony, nicméně jeho magnum opus v podobně Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je mezi lidmi. A vede se mu přímo skvěle. Akční hra viděná pohledem z třetí osoby je zasazená do otevřeného světa, v němž si můžete dělat, co se vám zlíbí. Typická filmovost pak trošku ustoupila do pozadí, což určitě ocení nově příchozí hráči. Ano, i ti si tuhle hru skvěle užijí. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je skvělou koupí už jen díky výborné optimalizaci – hra vypadá nádherně a přitom bez problémů běží i na podprůměrném stroji. Více informací se dozvíte v naší recenzi.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na stránkách Metacritic.

Star Wars Battlefront

Od Star Wars Battlefront jsme očekávali mnohé, proto také byli někteří fanoušci zklamaní. Star Wars Battlefront má výborné grafické zpracování, skvělou optimalizaci a atmosféru, která z ní odkapává na litry. V multiplayeru však často dochází ke zmatkům na bojišti a singleplayerová kampaň chybí. Pokud má ovšem obdarovávaný hráč zálibu ve Star Wars, nemůžete koupit lépe. Jak napsal Pavel Dobrovský v naší recenzi: „Star Wars: Battlefront si zřejmě nebudete pouštět každý den na tři hodiny. Je hrou pro příležitostné hráče. Budete se k ní ale pravidelně vracet, protože nic lepšího z daného světa ve svém žánru prostě na trhu není.“

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Výpis recenzí hry Star Wars Battlefront na stránkách Metacritic.

Další tipy:

Dying Light

Call of Duty: Black Ops III

Wolfenstein: The Old Blood

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama