To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit? | Kapitola 5

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 6. 2014 03:00 13

Seznam kapitol

1. Úvod 2. The Witcher 3, Far Cry 4, Metal Gear Solid V... 3. Dragon Age: Inquisition, Elite: Dangerous, Batman... 4. Alien: Isolation, Rise of the Tomb Raider, Abzu 5. Dead Island 2, The Evil Within, Mirror's Edge 2

Výstava E3, která se každoročně koná na začátku léta v Los Angeles, patří k samotnému vrcholu herního průmyslu. Herní vývojáři a vydavatelé zde oznamují nové tituly, dělají reklamu dříve oznámeným a všem zájemcům dají k dispozici třeba i hratelnou ochutnávku dlouho očekávané pecky, která se v jejich kutloších teprve vaří.

Reklama

Dead Island 2

Oznámení hry Dead Island na E3 doprovázel naprosto famózní trailer, v němž běží blonďatý metrosexuál se sluchátky v uších a těsně za jeho zády zombie vesele pustoší celé město. Konec traileru potom přišel i se zajímavým rozuzlením, které naznačuje, že tahle hra se nebude brát kdovíjak vážně. Ostatně už v předchozích dílech jsme cítili, že lehké odlehčení ve stylu Dead Rising by téhle herní sérii slušelo.

The Evil Within

  • Předpokládané datum vydání: 24. října 2014
  • Vývojář: Tango Gameworks
  • Oficiální stránka hry: http://theevilwithin.com/
  • Vyjde pro platformu: PC, Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4

Jelikož na hře The Evil Within pracuje vývojářské studio Tango Games v čele s Shinji Mikami (to je ten pán, který stál u zrodu herní série Resident Evil), opravdu toho od ní čekáme hodně. Nejvíce ovšem to, že se budeme bát po vzoru temných a šílených japonských hororů. Zkrátka a dobře, žádné trapné vyvražďovačky, z kterých se vám spíše než husí kůže udělá nevolno od žaludku. Tady bude na každém kroku číhat těžko uchopitelné zlo.

Mirror's Edge 2

  • Předpokládané datum vydání: Není známo
  • Vývojář: DICE
  • Oficiální stránka hry: http://www.mirrorsedge.com/
  • Vyjde pro platformu: PC, PS4, Xbox One

Pokračování hry Mirror's Edge z roku 2008 nám představí pohybově dobře vybavenou hrdinku Faith, která před svými nepřáteli bude utíkat za pomoci takových triků, jako je běhání po zdech. Vedle obrovské volnosti v pohybu nám pak tvůrci z DICE slibují i volnost level-designu, který nám umožní procházet jednotlivými levely různými cestami šitými na míru jak zkušeným hráčům, tak i naprostým nováčkům.


Assassin's Creed Unity

Příběh o tajemném templářském spiknutí, které tahá za nitky francouzské revoluce, prožijeme v těle Arno Doriana, jenž se přidal na stranu assassínů, aby pomstil svého nevlastního otce. Jak už však název hry Assassin's Creed Unity napovídá, na hlavní novinky série bychom se měli těšit především mimo příběhovou linii. Vedle možných setkání se zajímavými historickým postavami jako jsou Markýz de Sade, Ludvík XVI, nebo Napoleon, se prý můžeme těšit na přenesení dobové Paříže do hry v měřítku 1:1, propracovanější a celkově plynulejší soubojový systém, ale třeba i stealth mód, v němž se Arno bude
pohybovat o poznání tišeji, než normálně.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  • Předpokládané datum vydání: V průběhu roku 2015
  • Vývojář: Ubisoft Montreal
  • Oficiální stránka hry: http://rainbow6.ubi.com/siege
  • Vyjde pro platformu: Xbox One, PS4, PC

Tvůrci hry Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege se inspirovali v reálném boji proti terorismu, což je samo o sobě velice lákavé. A když si k tomu přidáme do velké míry zničitelné prostředí, možnost pustit se do příběhové mise se svými přáteli nebo zábavný multiplayerový mód, kdy se dva týmy po pěti hráčích budou přetahovat o rukojmí (jeden na straně teroristů, druhý zase v roli zachránců), máme z toho FPS hit roku 2015. Tedy doufejme.

Homefront 2: The Revolution

S oznámením hry Homefront 2: The Revolution nepočkali tvůrci z Cryteku ani na E3. Prostě nám ho představili o týden dříve. Že by se na něj těšili jako my? Docela bychom tomu věřili. Homefront 2: The Revolution je ambiciózní projekt, který nám slibuje guerillovou válku v otevřeném světě s technologicky vyspělejší okupačními silami Jižní Koreje. Hráč zde bude vystupovat jako obyčejný pěšák, který se postupem času vypracuje až na vůdce revoluce. To by samo o sobě mohla být revoluce, nemyslíte?

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama