Vyhlášení výherců velké jarní soutěže o rychlé SSD a další ceny Kingston
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Vyhlášení výherců velké jarní soutěže o rychlé SSD a další ceny Kingston

Vyhlášení výherců velké jarní soutěže o rychlé SSD a další ceny Kingston

Václav Vlček

Václav Vlček

4. 4. 2022 16:00 1

Seznam kapitol

1. Výhry v soutěži se společností Kingston 2. Správné odpovědi a výherci

Jste zvědaví, kdo vyhrál v soutěži a odnese si zajímavé ceny? Co odnese, kurýr mu doveze balíček? Pokud jste měli štěstí, už jste od nás dostali mail. Vy ostatní se můžete podívat, jak to dopadlo.

Reklama

Pokud jste propásli zadání soutěže, tak se níže můžete podívat na zajímavé ceny. Vyhrát jste mohli výkonný SSD disk s kapacitou 1 TB, stanici pro stahování dat z paměťových karet, kterou ocení teda hlavně fotografové a kameramaní a nakonec i pěknou 128GB flashku.

Ceny v soutěži

PCIe 4.0 NVMe SSD Kingston KC3000 1 TB

Disk PCIe 4.0 NVMe SSD Kingston KC3000 je první zástupce nové generace, která využívá kombinace řadiče Phison E18 a 3D TLC NAND paměťových modulů pro opravdu rychlé zpracování dat. Maximální rychlost čtení a zápisu je v ideální konfiguraci až 7000 MB/s. Zapojením tohoto disku je možné dosáhnout vyšší rychlosti při renderování, běhu náročných aplikací nebo práci s videem při vysokém rozlišení. Více o něm se dozvíte v naší podrobné recenzi.

Jedná se o rychlý a spolehlivý SSD formátu M.2 (2280). Je určen pro stolní počítače a notebooky. Využívá rozhraní PCIe Gen 4.0 x4. Disponuje kapacitou 1 TB. Nabízí rychlost čtení/zápisu až 7000/6000 MB/s a náhodného 4K čtení/zápisu až 900 000/1 000 000 IOPS. Je odolný proti otřesům a nárazům. KC3000 je vybaven tenkým chladičem z grafenu, který zajišťuje dostatečné chlazení při maximálním výkonu a zároveň prakticky nemění rozměry disku.

Workflow Station Dock s adaptéry

Pro transport souborů z několika zařízení najednou je jako dělaný Workflow Station Dock, který je druhou cenou v naší soutěži. Hodí se všem, kteří pořizují fotografie, videa nebo přenáší velké množství dat. Jeho hlavním přínosem je modularita – jedná se o dokovací stanici, která má čtyři volné pozice pro osazení prvků, jako jsou rychlé čtečky různého typu paměťových karet, flash modulů a dalších. Workflow Station Dock je centrem přehrávání souborů mezi zařízeními, které má potenciál přinést vyšší pohodlí i efektivitu do každodenní práce.

Jedná se o dokovací stanici poskytující modulární sestavu pro stahování a nahrávání dat z externích zařízení. Pro připojení se zařízením využívá rozhraní USB 3.2 Gen2 typ-C. Podporuje zapojení až 4 modulů. Moduly pro přípojení využívají rozhraní USB 3.2 Gen1 typ-C. Stanice má externí napájení. Součástí je USB miniHub modul, který poskytuje konektory: 1x USB typ-A a 1x USB typ-C. Modul lze použít i samostatně pomocí kabelu USB typ-C.

Kingston DataTraveler microDuo 3.0 G2 128 GB

Dnešní doba je typická univerzálností zařízení. Telefony a tablety zvládají v mnohém nahradit klasická PC a záleží na aktuální situaci, co je zrovna nejvhodnější nebo nejpohodlnější. Univerzální příruční „fleška“ Kingston DataTraveler microDuo 3.0 G2 dokáže v tomto ohledu velmi pomoci. Umí totiž díky kombinaci klasického USB-A a microUSB konektoru zajistit, že fotografie, filmy, grafika nebo jiná data bude mít uživatel kdykoliv k dispozici na jakémkoliv moderním zařízení.

Kompaktní USB flash disk s kapacitou 128 GB nabízí rychlost čtení až 80 MB/s. Využívá rozhraní microUSB a díky otočnému konektoru je kompatibilní i s klasickým USB-A. Díky tomu ho připojíte jednoduše k počítačům i mobilním telefonům.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama