Zajímavosti ze Světa aplikací – přehled za měsíc květen
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Zajímavosti ze Světa aplikací – přehled za měsíc květen

Zajímavosti ze Světa aplikací – přehled za měsíc květen | Kapitola 3

Redakce PCT

Redakce PCT

9. 6. 2012 03:00 6

Seznam kapitol

1. Svět aplikací 2. Nový hardware 3. Recenze aplikací

Stejně jako minulý měsíc, i dnes se podíváme na to nejlepší z našeho bratrského (i když s ohledem na složení redakce spíše sesterského) serveru. Ten už se nám postupně zaplňuje články, denně jich vyjde někdy až šest, a tak bude dnešní přehled o něco delší než ten předchozí. Čekají vás zprávy z aplikací, hardwaru i souhrn recenzí.

Reklama

Každý měsíc pro vás navíc připravujeme recenze her a aplikací, které si to zaslouží. Kromě již zmíněného herního trháku N.O.V.A 3 jsme recenzovali tyto tituly:

Call of Cthulhu: Wasted Land

Solidní tahová strategie od nás získala 7 bodů z 10. I když je kapku složitější, dokáže navodit vynikající atmosféru a vtáhnout vás do děje. Celou recenzi si můžete přečíst zde.

Draw Race 2

Vynikající závodní arkáda nabízí multiplayer, úžasnou grafiku a skvělou hratelnost. Celou recenzi najdete zde.

Dungeon Hunter 2

Něco jako Diablo pro mobily, tak by se dal nazvat Hunter 2 od Gameloftu. Nakonec jsme doporučili novější verzi 3 s propracovanější grafikou, ale dvojka za 7 USD pro iOS, resp. 5 USD pro Android určitě stojí. Recenzi najdete zde.

Tentacle Wars

Prvotní nadšení jsme nakonec změnili v nejkritičtější recenzi měsíce, vadila nám plochá zápletka a rychle opadající hratelnost. Kdo si chce ale vyzkoušet free verzi pro PC, najde odkaz na konci této recenze.

Anthill

Parádní hrou s armádou čtyř mravenců strávíte bezesporu mnoho hodin. Jedinou chybou je, že je dostupná zatím jen pro iOS, ale Androidy snad přijdou brzy také. Velmi doporučujeme! Recenzi najdete zde.

Roads of Rome

Strategická hra s líbivou grafikou má sice trochu monotónní scénář, hratelnosti jsme přesto dali 8 bodů z 10. Motivace vyhrát je tentokrát vysoká, jde o ženskou – na vítěze čeká Caesarova dcera! Celou recenzi najdete zde.

A taky trochu byznysu

Nejenom legráckama je člověk živ, a tak jsme se zaměřili ještě na textování – otestovali jsme několik utilit, se kterými se dají dělat (nejenom) poznámky. Ať už na mobilu píšete básně nebo jen notifikace, bude se vám hodit následující přehled.

A to je za květen vše. Přehled ze světa aplikací za duben najdete zde.
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama