ChatGPT 4 a konec jedné éry: Naučte se využívat AI, konkurovat jí nelze
i Zdroj: PCTuning.cz
Sítě a Internet Článek ChatGPT 4 a konec jedné éry: Naučte se využívat AI, konkurovat jí nelze

ChatGPT 4 a konec jedné éry: Naučte se využívat AI, konkurovat jí nelze | Kapitola 5

Michal Rybka

Michal Rybka

25. 3. 2023 09:00 58

Seznam kapitol

1. Popiš mi PMD-85 2. Diplomat 3. Napiš mi program na... 4. ...a teď v assembleru pro Z80 5. Možná hůř, rozhodně rychleji

Přátelé, je to tady! Z GPT-4 vypadávají tak rozumné výstupy, že si dnes už můžete vybrat pouze mezi tím, jestli podobné systémy zahrnete do svého pracovního procesu – anebo skončíte. Pokud se živíte jako copyrwiter anebo marketingový specialista, začnete s tím pracovat okamžitě – anebo se přeškolte, ale ne jako programátor, protože ti skončí na lopatě jako další.

Reklama

I kdyby, nakrásně, ta věc nezvládala složitější věci, tak dokáže psát solidní texty – a rychleji, než to dokážete vy. Je to jasné, je to tady: Pokud pracujete s textem, pořiďte si prémiové předplatné, protože ať už děláte, co děláte, ta věc to vysmrkne rychleji, než si myslíte. Kupříkladu já typicky píšu text tři až šest hodin, tohle jsme zvládli za hodinu od nuly až do konce – a většinu té doby jsem byl v šoku.

Future is now. Tahle technologie se nedá obejít, protože i když budete kreativnější a rychlejší, tak nikdy nebudete tak rychlí. 

A ten proces neustále akceleruje: GPT-1: 2018, GPT-2: 2019, GPT-3: 2020 – a dnes jsme u GPT-4. Z něčeho, co vypadalo jako zajímavost, je naprosto použitelný a zcela seriózní nástroj – a tempo se zrychluje.

Takže pokud jste ve stejné branži, ve které dokáže působit i tahle věc, tak seriózně zvažte, jak ji zapojit tak, aby z ní byl výkonný pomocník, protože je rozhodně lepší mít v AI pomocníka než konkurenta!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama